Alsidig bogholder - København

Alsidig bogholder søges til velrenommeret ingeniørvirksomhed

 

Beskrivelse 

I en velrenommeret rådgivende ingeniørvirksomhed bliver du, med udgangspunkt i din funktion som bogholder, en central figur i virksomhedens daglige administration. Du forestår den daglige bogføring med reference til virksomhedens CFO, og du involveres i og har lysten til at dagligdagen forløber smidigt og hensigtsmæssigt i forhold til de administrative opgaver, der også ligger i en virksomhed, der repræsenterer en vis standard. Dette indebærer, at du har muligheden for at blive involveret i en meget bred palette af opgaver, der medfører, at du kommer i berøring med hele organisationen. 

 

Arbejdsopgaver

  • Daglig bogføring
  • Debitor/kreditorstyring
  • Månedsregnskab
  • Momsopgørelser
  • Udarbejde grundlag for lønudbetalinger
  • Udarbejde udkast til ansættelseskontrakter
  • Oprettelse af projekter i projektstyringssystem
  • Adm. af kursusdeltagelse
  • Indkøb af kontorartikler mm.
  • Ad-hoc. 

Om virksomheden 

Der er her tale om en af Danmarks ældste ingeniørvirksomheder, der leverer rådgivning og projektledelse med den absolutte kvalitet for øje. Man er opmærksom på det enkelte individ i den store sammenhæng, og der er opmærksomhed på, at kvalificerede medarbejdere er en væsentlig ressource. 

 

Personlige kompetencer 

Du har et godt overblik over dine tal. Du kan se sammenhængen i en regnskabsadministration, og du trives godt med at have kontakten til alle faggrupper hele vejen rundt. Du har fokus på dine kollegers trivsel, og du har ingen problemer med at tage ansvar for opgaver, der ligger lidt uden for dit primære kompetenceområde. 

 

IT-kompetencer 

Generel IT-kompetence, Excel 

 

Uddannelse 

Erfaring er vigtigere end uddannelse 

 

Sprog 

Dansk 

 

Kontaktpersoner 

Proselection, Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen, tlf. 70 22 70 79. 

 

Ansøgningsproces 

Jobbet skal søges via Proselections hjemmeside: https://proselection.dk/dk/ledige-stillinger/bogholderi/alsidig-bogholder-soges-til-velrenommeret-ingeniorvirksomhed-beliggende-i-storkobenhavn

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Nyheder
News

Nye kollegaer
Job: VVS-ingeniør m.fl.
To vigtige anerkendelser
Tak for opmærksomheden
Job: Byggeleder søges

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her