At arbejde hos S&M

Vi kan tilbyde en hverdag fyldt med spændende opgaver indenfor rådgivning, projektering og tilsyn med projekter for såvel private som offentlige bygherrer indenfor nybygning og renovering af boliger, kontorbyggerier, uddannelsesinstitutioner, industri, fordelingsanlæg, lufthavne, sygehuse mv.
 

Vi er en skøn blanding af medarbejdere med mange års erfaring og dygtige nyuddannede. Vi arbejder alle selvstændigt eller i de projektgrupper, der sammensættes til de pågældende opgaver.


I arbejdet indgår daglig kontakt til vores kunder og samarbejdspartnere, og vi er naturligvis ude i marken på tilsynsopgaver, hvor vi indgår i direkte dialog med håndværkerne.

Vi arbejder alle med frihed under ansvar, frihed til forandring og frihed til forskellighed. Det betyder, at vi giver vores medarbejdere vide rammer for løsningen af de pågældende opgaver, naturligvis i et frugtbart samarbejde over generationerne, hvor de erfarne medarbejdere med det store rolige overblik er modtagelige og påvirkelige overfor de nye sprudlende input, som den yngre generation er garant for leveringen af - på denne måde går erfaringen, forandringen og forskelligheden i spænd.

Det er derfor en naturlig selvfølge her hos os, at vores medarbejdere er gode til at samarbejde og at de har et socialt væsen med et godt og smittende humør.

Nyheder
News

S&M vinder rammeaftale
Første spadestik til DGNB guld
S&M vinder konkurrence
Skulderklap til S&M
Nye kollegaer

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her