Ring til os på43 44 60 00
 

Boliger

Teknisk bistand og ingeniørrådgivning til boligprojekter indenfor flere forskellige kategorier har været en fast beskæftigelse for Spangenberg & Madsen gennem mange år. Vi har løst opgaver, der spænder fra en lille håndfuld lejligheder og enkelte huse til flere hundrede boliger i samme kompleks, herunder ligeledes kollegie-, ældre- og plejeboliger.
 

Blandt de nyeste boligprojekter er det prisvindende byggeri Sneglehusene i Nye, robuste SKÆVE boliger til hjemløse tre steder i København, 120 nye almene boliger i Kolding og 48 nye almene boliger på Skrillingevej i Middelfart. Se mange flere detaljer om disse på referencesiderne her.

 

Blandt de lidt ældre opgaver er renovering af 373 rækkehuse i Birkehegnet, Næstved, renovering af Grønnedalsparken i Skanderborg, Græsvangen i Tilst ved Aarhus og det store boligområde Rosenhøj ved Aarhus, der gennemgår en totalrenovering med fokus på energioptimering, effektbelysning i terræn og meget andet, der skal forvandle området til et spændende, moderne og pulserende boligområde. S&M har også deltaget i et stort renoveringsprojekt for 144 boliger i Ringgaardens Afd. 1, ligeledes med fokus på energioptimering samt flere ungdomsboligprojekter, plejeboliger og familieboliger - såvel renovering som nybyggeri. For blot at nævne nogle.

 

Se flere referencer her - eller ring til os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Du finder vores kontaktoplysninger til de enkelte afdelinger her, og kan også ringe på vores hovednummer: 43 44 60 00.

 

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her