Ring til os på43 44 60 00
 
Nyhedsbrev - Sommeren 2011
Tema: Lyskilder
Allerførst vil vi gerne sige tak fordi, at vi må sende dig vores allerførste nyhedsbrev. Vores sigte er, at der fremover vil udkomme et nyhedsbrev fra os hvert halve år. Vi vil altid tilstræbe at gøre indholdet relevant personligt såvel som fagligt.

I jagten på miljø- og samfundsøkonomiske optimeringer har EU haft lyskilder under luppen. I den forbindelse er direktivet 2005/32/EF vedtaget. Det betyder, at traditionelle glødetrådslyskilder er under udfasning, og dermed skal erstattes af andre mere moderne lyskilder – Se tabellen nedenfor.

I år og til næste år, kan vi stadig bruge de klare glødetrådslyskilder i hjemmet til belysning med kvaliteten i højsædet; som f.eks. over spisebordet, køkkenbordet m.v. Men hvad gør vi så, når vores kvalitetsbelysning fra glødetrådslyskilderne skal udskiftes? - Det lette valg, og det som de fleste anbefaler er, at de traditionelle lyskilder direkte erstattes af traditionelle sparepære i klasse A. Lysdæmperen derhjemme kan, højst sandsynligt, ikke dæmpe de traditionelle sparepærer, så skal vi gå på kompromis med komforten? – Nej, vi må finde en anden løsning!
 
Klik her for at læse den fulde artikel på vores hjemmeside.

Videresend gerne dette nyhedsbrev til venner og kollegaer for hvem det har interesse
Øvrige nyheder:

Kalundborg Rådhus
Sammen med Casa Arkitekter A/S og Nielsen & Risager A/S Rådgivende Ingeniører har vi vundet konkurrencen om totalrådgivningsaftale for udvidelsen af Kalundborg Rådhus.
Grønhøjskolen i Taastrup
Vi har vundet totalentreprisekonkurrencen med udvidelse og ombygning af Grønhøjskolen i Høje Tåstrup sammen med Enemærke & Petersen A/S, Pluskontoret A/S, Mapt ApS og Danakon Rådgivende Ingeniører A/S.
Kontakt os for yderligere spørgsmål
Klik her

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her