Ring til os på43 44 60 00
 

Industri og automation

Spangenberg & Madsen har flere kunder i den danske og den grønlandske industri, hvor virksomheden løser alle former for projekteringsopgaver som spænder fra styrings- og overvågningsopgaver til forsyningsopgaver og mere traditionelle opgaver.
 

Store og mindre industrikunder

Spangenberg & Madsen har i mange år været fast tilknyttet en af verdens førende fiskeindustriforetagender, Royal Greenland A/S, som husrådgiver, og har blandet andet varetaget projektering af forsyningsanlæg, kraft-, belysnings- og IT-installationer, og projektering af procesanlæg inkl. programmering for behandling af mangeartede fisketyper, krabber og rejer, samt efterbehandling af restprodukter for yderligere forædling. I flere tilfælde har S&M endvidere stået for idriftsætning af anlæggene. De forskellige fabrikker er endvidere forsynet med laboratoriefaciliteter.


Der ud over har vi erfaringer med optimering af motordrift via spændings- og frekvensstyrede anlæg, som med fordel kan eftermonteres i forbindelse energibesparelser.

 

Øvrige og nyere industrikunder omfatter blandt andre Novo Nordisk A/S og Christian Hansen A/S, hvor vi blandt andet bistår med en større omlægning af automationsanlæggene.

 

 

Har du brug for faglig sparring eller rådgivning om industrianlæg

Spangenberg & Madsen tilbyder specialiseret rådgivning til mange former for industriopgaver. Har du brug for en snak om et givent projekt, så ring på tlf. 43 44 60 00 og få en snak med vores afdeling for Infrastruktur & Industri.

 

Vi bistår gerne større og mindre industrikunder, og tilbyder også at yde teknisk bistand og sparring til entreprenører, arkitekter eller andre ingeniør, der har brug for en kompetent sparringspartner. 

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her