Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

VCTA - Transport med god energi - 13.5.2015

Det er godt for miljøet, økonomien og sundheden.

Under mottoet ”Vi elsker en god cykeltur!” deltager Spangenberg & Madsen igen i år i Vi cykler til arbejde-kampagnen, der løber hele maj måned. Godt halvdelen af medarbejderne har grebet chancen for at gøre miljøet, pengepungen og helbredet en god gerning – måske også motiveret af de mange lækre præmier, der er på højkant – og forpligtet sig til at cykle til arbejde i maj. En dag eller flere.

 

”Jeg gør det for konens skyld”, siger Mark Anderson, og hentyder til dét klistermærke, der fulgte med materialet ved kampagnens opstart. ”Og så er det jo helt i tråd med mit faglige virke som DGNB-konsulent, at jeg støtter op om bæredygtighed og god energi!” griner Mark, der er manden bag firmaets deltagelse i kampagnen, som skal få kollegaerne ud af bilerne og ud på cykelstierne.

 

VCTA-kampagnen er arrangeret af Cyklistforbundet i samarbejde med Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Tryghed i trafikken, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Dansk Metal og Selskab for Mænds Sundhed og støttes desuden af en lang række præmiesponsorer.

 

 

Kontaktperson: Mark Askegren Anderson, tlf. 29 69 99 04.


Medarbejderne hos Spangenberg & Madsen elsker en god cykeltur!
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her