Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Aarhus Letbane - 8.6.2015

Jording og potentialudligning for Aarhus Letbane I/S.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S har sammen med Bravida Danmark A/S i totalentreprise vundet opgaven: Jording og potentialudligning for Aarhus Letbane I/S.

 

Projektet omhandler jording og potentialudligning for Aarhus Letbane på strækningen mellem Odder og Grenå, herunder definering af BPU områder på samtlige stationer og broer på begge strækninger, hvilket munder ud i hele 42 BPU områder i alt, heriblandt Aarhus H, der bliver den mest komplekse og omfangsrige. Projektet omfatter endvidere omlægning af elektriske forsyninger og etablering af isolerende flanger på metalliske rørledninger samt udførelse af potentialudligningsforbindelse, således potentialet i BPU områderne, er adskilt fra potentialerne i omkringlæggende installationer.

 

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er optaget på Aarhus Letbane I/S kvalifikationsordning vedrørende tekniske rådgivningsydelser og anden konsulentbistand i forbindelse med anlæg af Aarhus Letbane, på følgende kategorier:

 

- Tilsyn, banearbejder og konstruktionsarbejder

- Teknisk rådgivning, projektering mv. indenfor anlægsarbejder, banearbejder og konstruktionsarbejder. 

- Teknisk tegning mv. indenfor anlægsarbejder, banearbejder og konstruktionsarbejder.

- Projektledelse.

- Specialiseret rådgivning indenfor kørestrøm, konstruktion, byggeri og belysning.

- Rådgivningsopgaver inden for jernbanesikkerhed, herunder risikovurdering (CSM-RA).

- Energiplanlægning

 

Vi er meget glade for optagelsen, og denne interessante opgave vi nu står overfor sammen med Bravida. Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet!

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. +45 29 69 99 29


S&M skal sammen med Bravida udføre jording og potentialudligning for Aarhus Letbane, herunder definering af BPU områder.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her