Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Kvalificeret leverandør – Sellihca - 4.3.2016

S&M kvalificeret leverandør til nordiske forsyningsvirksomheder.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er netop blevet optaget som kvalificeret leverandør i Sellihca, der benyttes af de nordiske forsyningsselskaber til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen.

 

Som kvalificeret leverandør i Sellihca er Spangenberg & Madsen nu synlig overfor flere end 2700 indkøbere fra godt 60 forsyningsselskaber i Norden. Indkøberne er både lokale distributionsselskaber og store globale virksomheder, som hovedsageligt opererer indenfor produktion, transmission og distribution af elektricitet, samt A-kraftværker og vandforsyningssektoren. Blandt de danske indkøbere finder vi virksomheder som DONG Energy, Energinet.dk, Energi Fyn, Hofor, Fjernvarme Fyn og Helsingør Forsyning.

 

”Vi er rigtigt glade for at være kommet med i Sellihca, fordi vi nu har mulighed for at være med på nye udbud vedrørende forsyning, der er en af vores kernekompetencer og har været det i godt hundrede år. Samtidigt er vores medlemskab udtryk for, at vi opfylder branchens krav; det kan lette processerne og skabe tryghed for indkøbere, der måske ikke kender os i forvejen,” fortæller Pau Ahler Brorsbøl, direktør og indehaver i Spangenberg & Madsen.

 

S&M er optaget i flere kategorier, herunder ingeniørrådgivning indenfor projektledelse, el-rådgivning, mekanisk rådgivning, sikring og security, IT, energioptimering, risikoanalyse og teknisk dokumentation.

 

Ønsker du yderligere information om vores medlemskab eller ydelser, er du meget velkommen til at kontakte Pau Ahler Brorsbøl på tlf. +45 29 69 99 29.


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S optaget som kvalificeret leverandør i Sellihca, et netværk af leverandører og indkøbere af ydelser indenfor forsyning i Norden.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her