Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Tre gange prækvalificeret - 20.12.2012

S&M er med i konkurrencen om tre nye spændende projekter.

Spangenberg & Madsen runder året af med flere gode konkurrencenyheder. Sammen med Arkitektfirmaet CF Møller, tnt Arkitekter, Moe & Brødsgaard og VSI Engineers, et islandsk sikringsfirma, er S&M med i konkurrencen om opførelsen af en ny anstalt i Nuuk; en fængselsbyggeri til ca. 347 mio. kr., der efter planen skal stå færdigt i 2017.

Derudover har vi to store hospitalskonkurrencer i vente, nemlig om opførelsen af et nyt neurorehabiliteringshus på Glostrup Hospital samt opførelsen af det nye Hvidovre Hospital.

Neurorehabiliteringshuset har til formål at samle hovedstadens neurorehabilitering på ét sted og give patienterne optimale vilkår for deres genoptræning – det nye byggeri omfatter ca. 21.000 m2. Syv hold er prækvalificeret til konkurrencen – her er vi på hold med Sweco Architects, Sweco Systems, Nickl & Partners og Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma.

Nyt Hospital Hvidovre, der omfatter 30.600 m2 og har en samlet anlægssum på godt 1. mia. kr., er vi blevet prækvalificeret til sammen med et internationalt og stærkt hold bestående af HOK International Ltd, Buro Happold, Mikkelsen Arkitekter, Core Five og S&M.

Arbejdet med konkurrencerne kommer til at løbe henover foråret og sommeren 2013.

SOGM ønsker alle vore samarbejdspartnere og kunder et rigtigt godt nytår!
 

Kontaktperson: Michael Søgaard Rasmussen


Tre gode nyheder - og godt nytår!
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her