Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Banedanmark-udbud vundet - 13.5.2014

Nye trafikinformationsskærme på 42 stationer.

I samarbejde med Bravida Danmark A/S har Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S vundet tildelingen af kontrakt om etablering af trafikinformationsskærme på 42 stationer rundt omkring i landet.

S&Ms opgave bliver i dialog med Banedanmark og Bravida at udarbejde det projektmateriale, der skal danne grundlag for Bravidas entreprisearbejder ude på stationerne.

At opgaven nu er vundet, vækker stor glæde hos S&M:

”Det er en særdeles glædelig nyhed. Jeg er rigtigt glad for og stolt af, at vi har vundet opgaven, dels fordi vi er enormt glade for vores årelange samarbejde med Banedanmark, dels fordi arbejdet med trafikinformationsskærme giver os mulighed for at udbygge vores vifte af banetekniske kompetencer, hvilket er et vigtigt fokusområde i vores strategiske arbejde. Opgaven er vundet i totalentreprise med Bravida, som vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med” fortæller Pau Ahler Brorsbøl, direktør og partner i Spangenberg & Madsen.

Arbejdet påbegyndes nu og forventes at vare cirka et år.

Der er desuden option på yderligere cirka 20 stationer som Banedanmark kan tilvælge i projektet.


Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl.


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S og Bravida Danmark A/S vinder opgave om trafikinformationsskærme for Banedanmark.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her