Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Rammeaftale vundet - CPH - 23.7.2014

Ingeniørrådgivning – anlæg og fagteknik – Københavns Lufthavne A/S.

Spangenberg & Madsen har som totalrådgiver, og i samarbejde med Orbicon, vundet en treårig rammeaftale med CPH, Københavns Lufthavne A/S om ingeniørrådgivning for anlæg og fagteknik i forbindelse med planlægning, programmering, projekteringsledelse, projektering, udbud og udførelse af projekter og vedligeholdelsesopgaver på alle udearealer, herunder bane- og rulleveje samt forpladser.

 

De enkelte opgaver vil variere meget i omfang og udgifter, spændende fra mindre anlægsopgaver til opgaver med en anlægsudgift op til ca. 40 millioner kroner.

 

Spangenberg & Madsen har igennem mange år været repræsenteret i Københavns Lufthavne A/S og ydet teknisk bistand i forbindelse med en lang række projekter, herunder registrering og vurdering af restlevetid for ca. 60 km højspændingskabler, tilstandsvurdering af ILS-installationer, adgangskontrol- og sikringsanlæg i forbindelse med Securitycheck og airside/landside grænser, udarbejdelse og revision af projekteringsmanualer, energirenovering af belysningsanlæg, herunder udskiftning til LED, som vil nedbringe energiforbruget og give store besparelser på driften. Vi har ligeledes medvirket ved udskiftning af banebelysningens regulatorer og fjernstyringsanlæg i Roskilde Lufthavn og senest været stærkt engageret i den store ombygning af Arkaden mellem Terminal 2 og 3 i Københavns Lufthavn.

 

Vi er glade for fortsat at være blandt lufthavnenes foretrukne rådgivere, og glæder os således over at få mulighed for at fortsætte vores tætte samarbejde omkring nye spændende projekter.

 

 

Kontaktperson: Michael Lindqvist.


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S tildelt treårig rammeaftale om ingeniørrådgivning for CPH, anlæg og fagteknik, på lufthavnens udearealer.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her