Nye kollegaer - 23.3.2018

Velkommen til tre nye kollegaer hos Spangenberg & Madsen.

Det er os en glæde at byde Nicole, Katja og Ali velkommen hos Spangenberg & Madsen.

 

Nicole Ulrich Sommer er noget så sjældent som en kvindelig el-installatør, som vi er utroligt glade for nu at have ansat. Med en baggrund som elektriker, valgte Nicole at videreuddanne sig til installatør. I den forbindelse tog hun kontakt til Spangenberg & Madsen og indledte et samarbejde omkring sit afgangsprojekt, som hun således endte med at skrive her hos os – og fik 12 for! Samarbejdsglæden var gensidig, så da muligheden bød sig, søgte Nicole tilbage til Spangenberg & Madsen, hvor hun nu har æren af at være firmaets første kvindelige el-installatør.  Nicole har bred erfaring med mange forskellige typer af installationer, men har særlig stor erfaring med belysning; erfaringer hun nu bruger aktivt som S&M’er.

 

Katja Sønderhaug Rasmussen er uddannet kontorassistent i entreprenørbranchen i 2006, og fik efterfølgende arbejde i firmaets regnskabsafdeling, hvor hun arbejdede nogle år som regnskabsassistent – og fik smag for det regnskabstekniske. Hun valgte derfor at videreuddanne sig til økonomimerkonom på aftenskole ved siden af jobbet. Efter 12 gode år i samme virksomhed, trængte Katja til at prøve noget nyt og sagde sit job op, uden at have et nyt på hånden. Men det varede ikke længe før der var et match til stillingen som økonomimedarbejder hos Spangenberg & Madsen, hvilket vi er rigtigt glade for. Som en del af det administrative team, er Katja nu godt i gang med at løse en bred vifte af administrative og regnskabsmæssige opgaver.  

 

Ali Mustafa er vores nye studerende. Han er i færd med at uddanne sig til diplomingeniør fra DTU i København med speciale i stærkstrøm, og har som led i uddannelsen fået mulighed for at være i praktik hos Spangenberg & Madsen i fem måneder. I løbet af sin praktiktid vil Ali blandt andet få mulighed for at arbejde med projektering, kvalitetssikring og fagtilsyn og på den måde få skabt sammenhæng mellem teori og praksis som ingeniør.

 

Hjertelig velkommen til vores nye kollegaer – vi er rigtigt glade for, at I er blevet en del af S&M-holdet!


Velkommen til vores nye kollegaer: Nicole, der er el-installatør, Katja, der er økonomimedarbejder og Ali, der er ingeniørpraktikant og studerer stærkstrøm.
Tilbage

Nyheder
News

Rammeaftale og miniudbud vundet
Solo-rammeaftale vundet
Job: Erfaren el-ingeniør søges
Første spadestik
Jobtræf Aarhus 2018

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her