Ring til os på43 44 60 00
 

Udvalgte referencer

Spangenberg & Madsen har som et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer udført overordentligt mange projekter, der spænder bredt indenfor bygherrerådgivning, direkte rådgivning, lejerrådgivning, totalrådgivning, og sågar "entreprenørrådgivning".

 

Ved at klikke igennem kategorierne i venstre side, vil du få et lille indblik i nogle af de mange projekter, vi har ydet teknisk bistand på. 

 

Søger du en ingeniør til holddannelse på en PQ, til en konkurrence eller ønsker du rådgivning til et konkret projekt?

Kategorierne her til venstre er langt fra udtømmende og viser kun en brøkdel af vores referencer. Så hvis du er på udkig efter en kompetent ingeniørrådgiver til en prækvalifikation, så tag endelig kontakt til vores PQ-ansvarlige herunder, for en snak om holddannelse og forhåndsaftaler, og få også mere viden om, hvilke referencer, vi har, der lever op til kriterierne. Vi har langt flere end dem, du ser her på siden.

 

Søger du en samarbejdspartner til et konkret projekt eller en konkurrence, er du også meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til vores hovednummer på telefon 43 44 60 00, eller tage kontakt til en af vores afdelingsledere.


 

 

Mark Askegren Anderson

Chefrådgiver, vvs/ventilation, partner

Civilingeniør og DGNB-konsulent

M: +45 29 69 99 04

maa@sogm.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 





 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her