Ring til os på43 44 60 00
 

Uddannelse

Spangenberg & Madsen har adskillige års erfaring med uddannelsesbyggeri i Danmark og Grønland indenfor folkeskoler, tekniske skoler, voksenuddannelsescentre, gymnasier og universiteter.

 

I mange år var der primært tale om nybyggeri, og de senere år har det i højere grad været renoveringer og ombygninger, der har præget arbejdet, og særligt i forbindelse med energioptimering. Særligt i forhold til energirenovering på folkeskoleområdet og andre kommunale bygninger har vi hos S&M bidraget til en meget omfattende udvikling i en bæredygtig retning. 
 

Blandt vores referencer finder du således et meget stort antal folkeskoler i Aarhus Kommune, nogle i Glostrup Kommune, en stor folkeskole i Nuuk, Universitetsbyggeriet Alsion i Sønderborg, Mølleholmskolen i Taastrup, sammenlægning og ombygning af fire folkeskoler til to store i Albertslund, Levnedsmiddelskolen i Narsaq, Ørestads Gymnasium, Ingeniørhøjskolen i Horsens, om- og tilbygning af NEXT - Teknisk skole i Ishøj og renovering af et Niels Brock gymnasium.
 

Spangenberg & Madsen er også engageret i renovering og udbygning af DTU, Danmarks Tekniske Universitet, under rammeaftale, transformation af Designskolen i Kolding og ombygning af undervisnings- og foskningsfaciliteter for KU Pharma under Københavns Universitet.

 

Se et udvalg af vores referencer her - og kontakt os gerne på tlf. 43 44 60 00 for flere referencer eller en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her