Er du i starten af din karriere, på jagt efter et godt job med gode kollegaer?

Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling på vores kontor i Albertslund.

 

Vi har tiltagende travlt med en masse spændende opgaver og mangler nu en kollega til at indgå som rådgiver på igangværende og kommende projekter.  

Som den rette medarbejder, er du i starten af din karriere som VVS- og ventilationsingeniør og har gode evner inden for projektering, energirammer og BSim indeklimasimulering. Du trives med variation og en grad af uforudsigelighed i dine opgaver og ser det som en positiv udfordring, når du pludselig må skifte kurs, fordi noget haster - hos os går det stærkt og vi keder os aldrig. Det vigtigste er, at du er fagligt velfunderet og frisk på at knokle igennem, når projekterne kræver det. Omvendt vil du også opleve perioder med mindre travlhed, hvorfor vores arbejdsdage kan være ganske varierende.

 

Som rådgiver skal du trives med den tætte daglige kontakt til vores kunder og samarbejdspartnere, ligesom du skal kunne begå dig på en byggeplads i åben og direkte dialog med håndværkere.

 

Generelt er det er en selvfølge hos os, at du er god til at kommunikere og samarbejde – både internt og eksternt, og at du har et socialt væsen med et godt humør.

 

Da vi er teknologirådgivere, er det vigtigt for os, at du har en god og bred teknisk forståelse, herunder forståelse af byggeteknik, konstruktioner, tekniske tegninger og 3D-modeller.

 

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering af VVS- og ventilationsinstallationer.
 • Udarbejdelse af energirammer og BSim indeklimasimulering.
 • Deltagelse i projekterings- og bygherrerådgivningsopgaver.
 • Udarbejdelse af teknisk dokumentation, beskrivelser, rapporter og diverse udbudsmaterialer.
 • Tilsyns- og idriftsættelsesopgaver i ind- og udland.
 • Møder med brugere, kunder, samarbejdspartnere m.v.

Dine kvalifikationer:

 • Uddannet ingeniør indenfor VVS og ventilation, gerne baseret på en håndværksmæssig baggrund

 • Har erfaring med projektering, energirammer og indeklimasimuleringer

 • Er velbevandret i gældende lovgivning, bekendtgørelser, udbudsformer og regler

 • Er god til dansk i skrift og tale, og også gerne engelsk

 • Systematisk, vedholdende, initiativrig, lærevillig, ansvarsbevidst, engageret, positiv, trives med udfordringer og bidrager gerne til udvikling af tegnestuen og vores arbejdsprocesser.

Du tilbydes:

Et spændende job, hvor din faglighed er af stor vigtighed og hvor du får berøring med et bredt spektrum af opgaver.

Du vil få tilfredsstillelsen ved at være afslutter på dine opgaver, ligesom du vil opleve fordelene ved dynamikken i en rådgivende ingeniørvirksomhed, hvor alle dine kollegaer har fokus på teknik og teknologi.

Alders- og erfaringsmæssigt er vi godt fordelt, hvilket giver en sund dynamik med mulighed for sparring og udvikling.
Vores faglighed og ambitionsniveau er i top - men tonen er rar og uformel. Med en flad ledelsesstruktur er der kun kort vej til beslutninger og indflydelse. Vi er, og vil være, en arbejdsplads, hvor det er rart at være, og vi har stort fokus på at få nye kollegaer til at føle sig godt tilpas hos S&M allerede fra første dag.

 

Du tilbydes en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, flekstid, efteruddannelsesramme, sundhedsforsikring, pensionsordning og andre personalegoder. Opstart hurtigst muligt.

 

Sådan søger du jobbet:
Vil du være en del af vores hold, eller har du spørgsmål til stillingen, så ring til Mark Anderson på tlf. 29 69 99 04 og få en snak om jobbet og mulighederne hos S&M.

Send din ansøgning pr. mail til job@sogm.dk hurtigst muligt. Ansøgningen bedes vedlagt CV og karakterblad, gerne samlet i én fil. Angiv tydeligt, hvilket job du søger og hvor arbejdsstedet er.

 

Vores arbejdssprog er fortrinsvist dansk, hvorfor ansøgninger meget gerne ses udformet på dansk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Hent evt. opslaget som PDF her.

 

 

Nyheder
News

Nye kollegaer
Job: VVS-ingeniør m.fl.
To vigtige anerkendelser
Tak for opmærksomheden
Job: Byggeleder søges

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her