Jetsmark Idrætscenter, Jammerbugt

S&M A/S er ingeniør på udbygning og modernisering af Jetsmark Idrætscenter og varetager el, vvs, ventilation, indeklima, energi, sikrings- og brandrådgivning på projektet. Vundet på hold med Q-Construction, Hamiconsult og P+P Arkitekter. 

Omfatter 4.700 m2, hvoraf 3.000 m2 er nybyg og 1.700 er ombygning og modernisering. Projektet er led i kommunens vision for en fælles identitet på tværs af Pandrup, Kaas og Moseby. Stort fokus på brugerinddragelse, et projekt der nærer stor opbakning i lokalsamfundet.

Anlægssum 54 mio. kr. Læs mere her.

 

Bevægelseshuset Spiralen, Kalundborg

S&M A/S har været totalrådgiver for tekniske installationer i forbindelse med etablering af et nyt bevægelseshus i Kalundborg, herunder bygningsautomation, brandstrategi, brandteknisk dimensionering samt sikringsprojekt og varetager desuden fagtilsyn og commisioning. Bygningen på 2.300 m2 er tegnet som et iøjnefaldende spiralhus, der trækker inspiration fra yin-yang filosofien. Der er lagt særlig vægt på brugen af bæredygtige, miljøvenlige materialer og energioptimerede tekniske løsninger til belysning og ventilation.

Anlægssum 45 mio. kr. Læs mere her.