Katodisk beskyttelse og nærføring

S&M er specialister i katodisk beskyttelse og nærføring

 

Katodisk beskyttelse og nærføringsberegninger

Hos Spangenberg & Madsen har vi for nyligt udvidet vores rådgivningsydelser med endnu flere el-tekniske specialistkompetencer, nemlig indenfor katodisk beskyttelse på nedgravede strukturer, såsom rørledninger, tanke og lignende (aquifer/kaverne), på nærføringsberegninger og nærføringsforanstaltninger på gasledninger og andre udstrakte installationer, som kan blive påvirket af forhøjede spændinger, forårsaget af parallelførte højspændingsanlæg.

 

Med landets meste erfarne specialistteam på dette nicheområde, to målevogne og det mest avancerede tekniske udstyr til rådighed, kan Spangenberg & Madsen i dag tilbyde vores kunder rådgivning og teknisk bistand indenfor bl.a.:

  • Katodisk beskyttelse af metalliske rørledninger, gaslagre (underground natural gas storage), tanke og fundamenter til offshore vindmøller.
  • AC korrosion og foranstaltninger til nedbringelse af vekselstrøm i rørstrækninger.
  • Korrosion i metalliske rørledninger, kabelkapper og stålarmerede konstruktioner såsom jernbane- og metrotunneller som følge af vagabonderende strømme.
  • Korrosionsbeskyttelse af konstruktioner i jord, havvand og beton, herunder undersøgelse af og løsninger i forbindelse med AC- og DC-interferens, integritetsundersøgelser, risikovurdering, herunder korrosionsrisiko samt beregning af påvirkning på konstruktioner fra HVDC-anlæg (højspændt jævnstrøm) og meget andet.

 

Kan vi hjælpe dig med katodisk beskyttelse og nærføringsberegninger?

Ring eller skriv til en af vores dygtige specialister og fortæl om dit projekt - de vil meget gerne drøfte mulighederne med dig.

 

 

Niels Linding Kristensen, seniorspecialist i katodisk beskyttelse og nærføring Casper Malmros Jensen, specialist i katodisk beskyttelse og nærføringsberegninger
Niels Linding Kristensen Casper Malmros Jensen
Stærkstrømsingeniør Stærkstrømsingeniør
Seniorspecialist i katodisk beskyttelse Specialist i katodisk beskyttelse
M: +45 29 69 99 31 M: +45 29 69 99 33

nlk@sogm.dk

 

cmj@sogm.dk
 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Vinder ny kontrakt med Banedanmark
Julehilsen
Ledige stillinger
Stærk oprustning henover sommeren

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her