Nye kollegaer hos S&M - 1.11.2017

Projektchef, projektleder, indeklimaingeniør og studentermedhjælper.

Den positive udvikling fortsætter hos Spangenberg & Madsen, hvor antallet af opgaver og medarbejderstaben vokser. Her i efteråret har S&M således ansat en projektchef, en projektleder, en indeklima- og brandsimuleringsingeniør og en studentermedhjælper, i nyoprettede stillinger.

 

Det er os en fornøjelse at byde velkommen til Jens Holm, Jakob E. Malmqvist, Nikol Todorova og Sara Askær Vollrath.

 

Jens Holm er Spangenberg & Madsens nye projektchef. Han har en baggrund som stærkstrømsingeniør, og de seneste år har han arbejdet som rådgiver og projektchef på en række større byggerier i Danmark. Jens har gode erfaringer med at arbejde tværfagligt med alle installationsfagene og har stor indsigt i komplekse installationer i sygehusbyggeri, boligbyggeri og skolebyggeri med videre. Jens er tilknyttet vores kontor i Aarhus, men han kommer til at bidrage til det tværfaglige samarbejde i hele Spangenberg & Madsen.

 

Jakob E. Malmqvist er projektleder hos Spangenberg & Madsen og er uddannet diplomingeniør i bygningsdesign. Jakob har stor interesse i tekniske installationer og energibesparelser i byggeriet, og er specialist i benyttelse af passive designløsninger, ventilation med varmegenvinding, lavtemperatur varmeanlæg, lokal anvendelse af regnvand samt renovering af varmecentraler med integration, bygningsstyring, CTS-anlæg og meget mere. Jakob har primært tilknytning til kontoret i Albertslund og vi er rigtigt glade for at have fået ham med på holdet.

 

Nikol Todorova er Spangenberg & Madsens nye indeklimaingeniør. Hun er uddannet civilingeniør og via praktikophold i rådgivende ingeniørfirmaer, har hun primært beskæftiget sig med brandprojektering, brandsimulering (CFD) og diverse indeklimasimuleringer i forskellige programmer, hvorfor dette område er blevet hendes spidskompetence. Spangenberg & Madsens bandspecialist Kenneth Jaquet og Nikol har tidligere i andet regi arbejdet sammen om diverse brandopgaver, og de ser begge frem til at udbygge dette samarbejde yderligere i S&M. Nikol bidrager således til at styrke vores faglighed yderligere indenfor brandrådgivning og indeklimasimuleringer, til gavn for kollegaerne, kunderne og projekter. Nikol er tilknyttet projekter i hele landet og har base i Aarhus.

 

Sara Askær Vollrath er Spangenberg & Madsens nye studentermedhjælper, der har taget et sabbatår fra studierne og heldigvis har valgt at takke ja til tilbuddet om at blive ansat hos os. Hun er tilknyttet kontoret i Albertslund, men er også delvist udlånt som ressource til en kunde, der også har brug for hendes assistance til diverse ad-hoc-opgaver. På kontoret i Albertslund bidrager Sara i det administrative arbejde og løser også opgaver med dokumenthåndtering og arkivering med videre.

 

Hjerteligt velkommen til vores nye kollegaer - vi er rigtigt glade for, at I er blevet en del af S&M-holdet!


Velkommen til Jens Holm, projektelder, Jakob E. Malmqvist, projektleder, Nikol Todorova, indeklimaingeniør og Sara Askær Vollrath, studentermedhjælper.
Tilbage

Nyheder
News

Kunstens Hus, Kildegården
Konkurrencevinder
Ledige stillinger
Toveshøj vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her