Nye kollegaer hos S&M - 1.11.2017

Projektchef, projektleder, indeklimaingeniør og studentermedhjælper.

Den positive udvikling fortsætter hos Spangenberg & Madsen, hvor antallet af opgaver og medarbejderstaben vokser. Her i efteråret har S&M således ansat en projektchef, en projektleder, en indeklima- og brandsimuleringsingeniør og en studentermedhjælper, i nyoprettede stillinger.

 

Det er os en fornøjelse at byde velkommen til Jens Holm, Jakob E. Malmqvist, Nikol Todorova og Sara Askær Vollrath.

 

Jens Holm er Spangenberg & Madsens nye projektchef. Han har en baggrund som stærkstrømsingeniør, og de seneste år har han arbejdet som rådgiver og projektchef på en række større byggerier i Danmark. Jens har gode erfaringer med at arbejde tværfagligt med alle installationsfagene og har stor indsigt i komplekse installationer i sygehusbyggeri, boligbyggeri og skolebyggeri med videre. Jens er tilknyttet vores kontor i Aarhus, men han kommer til at bidrage til det tværfaglige samarbejde i hele Spangenberg & Madsen.

 

Jakob E. Malmqvist er projektleder hos Spangenberg & Madsen og er uddannet diplomingeniør i bygningsdesign. Jakob har stor interesse i tekniske installationer og energibesparelser i byggeriet, og er specialist i benyttelse af passive designløsninger, ventilation med varmegenvinding, lavtemperatur varmeanlæg, lokal anvendelse af regnvand samt renovering af varmecentraler med integration, bygningsstyring, CTS-anlæg og meget mere. Jakob har primært tilknytning til kontoret i Albertslund og vi er rigtigt glade for at have fået ham med på holdet.

 

Nikol Todorova er Spangenberg & Madsens nye indeklimaingeniør. Hun er uddannet civilingeniør og via praktikophold i rådgivende ingeniørfirmaer, har hun primært beskæftiget sig med brandprojektering, brandsimulering (CFD) og diverse indeklimasimuleringer i forskellige programmer, hvorfor dette område er blevet hendes spidskompetence. Spangenberg & Madsens bandspecialist Kenneth Jaquet og Nikol har tidligere i andet regi arbejdet sammen om diverse brandopgaver, og de ser begge frem til at udbygge dette samarbejde yderligere i S&M. Nikol bidrager således til at styrke vores faglighed yderligere indenfor brandrådgivning og indeklimasimuleringer, til gavn for kollegaerne, kunderne og projekter. Nikol er tilknyttet projekter i hele landet og har base i Aarhus.

 

Sara Askær Vollrath er Spangenberg & Madsens nye studentermedhjælper, der har taget et sabbatår fra studierne og heldigvis har valgt at takke ja til tilbuddet om at blive ansat hos os. Hun er tilknyttet kontoret i Albertslund, men er også delvist udlånt som ressource til en kunde, der også har brug for hendes assistance til diverse ad-hoc-opgaver. På kontoret i Albertslund bidrager Sara i det administrative arbejde og løser også opgaver med dokumenthåndtering og arkivering med videre.

 

Hjerteligt velkommen til vores nye kollegaer - vi er rigtigt glade for, at I er blevet en del af S&M-holdet!


Velkommen til Jens Holm, projektelder, Jakob E. Malmqvist, projektleder, Nikol Todorova, indeklimaingeniør og Sara Askær Vollrath, studentermedhjælper.
Tilbage

Nyheder
News

Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO
Kolleganyt
Praktik- og projektdag
Digitalt vækstinitiativ

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her