Tidligere kollegaer vender tilbage - 17.1.2018

Jimmy og Jonas er vendt ”hjem” til Spangenberg & Madsen.

Ude godt, hjemme bedst, som man siger … To tidligere kollegaer har været ude i andre jobs og har heldigvis valgt at vende tilbage og blive S&M’ere igen. Det er vi rigtigt glade for – og ser det også som et udtryk for, at S&M vitterligt er en af landets bedste mindre arbejdspladser, som vi er kåret til af Great Place to Work.

 

Jimmy Larsen var hurtig til at invitere sig selv på kaffe, da han så, at vi havde slået en nyoprettet stilling som BIM-ansvarlig op – og gensynsglæden var stor. Så der gik ikke lang tid før aftalen var på plads og Jimmy kunne starte hos os igen, efter han i et par år har været ude i større rådgivervirksomheder, og nu ønskede at komme tilbage og påtage sig ansvaret for Spangenberg & Madsens videre rejse ind BIM-verdenen. Jimmy startede i sin tid hos S&M som nyuddannet Teknisk Designer og brændte for at arbejde mere med 3D end vi på det tidspunkt kunne tilbyde, fordi projekterne dengang ikke blev tegnet i 3D i samme omfang som i dag. Derfor søgte Jimmy ud og fik erfaringen hos nogle af de større ingeniørvirksomheder – og er altså nu vendt hjem igen til Spangenberg & Madsen. Heldigvis.

 

Jonas Ehmsen er uddannet elektriker og el-installatør og efter nogle år som udførende installatør, blev han for to år siden ansat hos S&M og var rigtigt glad for arbejdet og kollegaerne. Men en lille drøm gemte sig i ham og da han fik tilbuddet slog han til og blev idrætslærer på en højskole. Vi vidste godt, at motion og bevægelse betyder meget for Jonas - til sommerfesten i 2016 måtte vi sande, at han også er uhyggeligt fleksibel rent fysisk, da han løb med titlen som limbomester! Jonas fik prøvet idrætslærerlivet af og en tid som udførende el-tekniker for et installationsfirma, men han savnede rådgiverrollen og arbejdet hos S&M, hvorfor han i efteråret bankede på hos kollegaerne i Aarhus. Han ville rigtigt gerne tilbage – og det passede lige med, at vi havde behov for flere ressourcer. Så nu er Jonas også tilbage og i fuld sving med arbejdet som S&M’er.

 

Velkommen tilbage til Jimmy og Jonas.


Jimmy Larsen og Jonas Ehmsen er blevet genansat hos Spangenberg & Madsen. Velkommen tilbage!
Tilbage

Nyheder
News

Toveshøj vundet
Kolleganyt
Endnu en brandingeniør
Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her