Velkommen til ny HR-ansvarlig - 5.3.2018

Spangenberg & Madsen mander op med en dygtig kvinde.

Varmt velkommen til Christina Holm Schjølin, der er Spangenberg & Madsens nye HR-ansvarlige. S&M har rundet 50 medarbejdere og blev udnævnt til gazellevirksomhed af Børsen i 2017. Med udsigten til fortsat vækst i de kommende år, er tiden nu inde til, at vi får en decideret HR-ressource, hvis fokus er at fastholde den høje trivsel og gode virksomhedskultur vi har i S&M, i takt med at vi fortsat vokser.

 

Christina Holm Schjølin er uddannet i human ressource management, forretningsførelse og erhvervskommunikation fra CBS og Aalborg Universitet. Hun brænder for at få medarbejdere til at trives bedst muligt og fastholde den gode virksomhedskultur, der allerede kendetegner Spangenberg & Madsen. Udover gazelleudnævnelsen i 2017 blev Spangenberg & Madsen tillige kåret af Great Place to Work som en af landets bedste mindre arbejdspladser. En unik kombination af udmærkelser som vi er meget stolte af.

 

Hvorfor Spangenberg & Madsen?

Mange døre viste sig at stå åbne for Christina, da hun valgte at sige sit gamle job op, uden at have et nyt job på hånden. Hjemme i stuen optog Christina en 2-minutters elevatortale og lagde den på Linkedin i håb om, at den kunne lede til nye jobmuligheder. Modtagelsen var overvældende! Flere end 65.000 visninger og en masse interessante kommentarer indenfor den første uge. Blandt kommentarerne var en hilsen fra Spangenberg & Madsens administrerende direktør, Michael Søgaard Rasmussen, der inviterede Christina til en kop kaffe og en snak om mulighederne hos S&M.

 

Samtalen var ganske særlig. Det perfekte match, som Christina selv beskriver det: ”Jeg fornemmede straks, at det var et rart sted at arbejde, med flad struktur. Jeg synes Michael som leder har en rigtig god karisma, og jeg er vild med ledelsens ambitioner på medarbejdernes vegne i forhold til at skabe en god arbejdsplads” svarer Christina på spørgsmålet om, hvorfor hun valgte S&M, og uddyber, at det nok er kombinationen af udsigten til at få lov at arbejde med den brede HR-pallette og den smittende effekt, der er ved den stolthed, man mærker hos medarbejderne over den tekniske faglighed. Christina fortsætter: ”En helt jordnær ting, som jeg mener mange arbejdsgivere slet ikke tillægger den rette værdi, er den rummelige familieånd, jeg mærker på kontoret i hverdagen”.

 

HR-ansvarlig – for nuværende og kommende medarbejdere

Christina har allerede kastet sig ud i en række nye initiativer og opgaver på tværs af kontorerne. Der bliver taget hånd om nuværende medarbejdere, optimeret i de interne HR processer, og også rekruttering af de nye dygtige hoveder er krydset af på den løbende to-do liste.

 

Med øget fokus på medarbejderne og videreudvikling af mange gode initiativer, slår vi i Spangenberg & Madsen det fast med syvtommersøm, at Spangenberg & Madsen er et virkeligt godt sted at arbejde, og med alles fortsatte indsats bereder vi os på også fremover at kunne leve op til den flotte kåring som et Great Place to Work.


Velkommen til vores nye HR-ansvarlige kollega, Christina.
Tilbage

Nyheder
News

Toveshøj vundet
Kolleganyt
Endnu en brandingeniør
Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her