S&M vinder Banedanmark-kontrakt - 22.3.2018

Spangenberg & Madsen leverer ressourceperson til projekteringsledelse.

En god banenyhed: Spangenberg & Madsen har vundet en ny delkontrakt med Banedanmark om levering af ressourceperson til at varetage projekteringsledelse på stærkstrømsopgaver, 37 timer om ugen i to år.

 

- Det er en glædelig nyhed for os, for det betyder at vores kollega, Kim Groth Nielsen, der de sidste par år har arbejdet fast som ressourceperson internt hos Banedanmark, får mulighed for at fortsætte sit gode arbejde inde på Amerika Plads i København, siger Christian Ancher Norsgaard, der er afdelingsleder i Kolding og selv løser mange banerelaterede opgaver flere steder i landet.

 

Spangenberg & Madsen har i mange år leveret teknisk rådgivning til Banedanmark og DSB og er således også optaget på kvalifikationsordninger hos Banedanmark og i Trans-Q, hvilket giver mulighed for at byde ind på jernbanetekniske opgaver indenfor vores områder, i Danmark og resten af norden.

 

 

Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte Christian Ancher Norsgaard på tlf. 29 69 99 26.


Kim Groth Nielsen er baneteknisk specialist hos Spangenberg & Madsen, udlånt som ressource til Banedanmark. S&M har netop vundet en ny kontrakt, der giver Kim yderligere to år som projekteringsleder på stærkstrømsopgaver for Banedanmark.
Tilbage

Nyheder
News

Toveshøj vundet
Kolleganyt
Endnu en brandingeniør
Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her