Rammeaftale og miniudbud vundet - 1.6.2018

Aa+ energirenovering - Rammeaftale om belysning og elteknisk rådgivning

Efter flere gode år i nært samarbejde med Aarhus Kommune om energiscreening og energioptimering af en lang række af kommunens ejendomme, under Aa+ rammeaftalen, fik S&M i foråret mulighed for at byde ind på en ny rammeaftale omhandlende belysning og eltekniske rådgivningsydelser – og vandt rammeaftalen. Og det er under denne nye rammeaftale, at S&M nu har vundet det første miniudbud.

 

Første miniudbud om to folkeskoler vundet
Næshøjskolen og Gammelgårdsskolen er de første to skoler, der skal screenes under den nye rammeaftale. Rent praktisk starter S&M med at screene bygningerne og melde de fundne tiltag ind i et digitalt rådgiverværktøj, der beregner levetidsbetragtninger og omkostninger til fortsat drift kontra rentabilitet ved udskiftning/renovering. Hvert tiltag vil således blive evalueret og såfremt en udskiftning viser sig rentabel, vil S&M projektere og forestå, at arbejdet bliver budt ud og gennemført.

 

Fortsætter samarbejdet med kommunen
Rammeaftalen udspringer af den forrige tværmagistratlige rammeaftale, Aa+ energiscreening, som S&M har arbejdet intenst under de seneste 3,5 år. Den er gældende fra 1. maj 2018 og to år frem, med mulighed for forlængelse i yderligere 2x12 måneder.

Kommunen har oplyst, at denne har til hensigt at udbyde minimum 30 større bygninger, og også flere mindre, under den nye rammeaftale.

Spangenberg & Madsen blev nummer et blandt tre teams, Aarhus Kommune har valgt at indgå rammeaftalen med, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde vi har opbygget med bygherre igennem de seneste år.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


Spangenberg & Madsen vinder første miniudbud på ny rammeaftale med Aarhus Kommune omhandlende belysning og eltekniske rådgivningsydelser.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Endnu en brandingeniør
Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her