Hvad er højsikring? - 3.8.2018

Sikringsspecialist fra S&M er oplægsholder på Danish Security Fair

Hvad er højsikring? - Hvorfor skal det udføres? - Skal alle have det? - Kan vi gøre noget smartere og anderledes?

 

Den norske Sikringshåndbog (Sikringshåndboka) og andre manualer samler noget af den viden, vi har omkring sikring. Snart udgives måske også en dansk version af den norske håndbog. Har vi brug for en manual mere med viden, eller kunne det tænkes, at der er brug for an anden tilgang, et andet værktøj …?

 

Torsdag den 30. august deltager en af Spangenberg & Madsens sikringsspecialister, Henrik Sichlau, på sikringsmessen, Danish Security Fair 2018 i Fredericia, hvor han er på programmet med et indlæg, der vil give svar på nogle af de mange spørgsmål, der ganske relevant stilles omkring sikring i dag. Med udgangspunkt i aktuelle emner fra den virkelige verden, vil publikum få indblik i det professionelle arbejde med holistisk sikkerhedsrådgivning.

 

Messen afholdes 29.- og 30. august i Fredericia, og har et stærkt fagligt program om højaktuelle emner inden for sikring.

 

Se programmet og øvrige detaljer her: https://www.danishsecurityfair.dk/program/

 

Rådgivning

Spangenberg & Madsen A/S, grundlagt i 1905, er i dag en komplet teknologirådgivervirksomhed, der rådgiver om tekniske installationer, el, brand, sikring, VVS, ventilation, indeklima og energi.

 

Sikringsprojekter er et af vores kerneområder, hvor vores specialuddannede sikringseksperter screener og rådgiver om sikring af eksisterende bygninger og terrænforhold, i såvel renoveringsprojekter som i nybyggerier. Firmaet udfører løbende sikringsrådgivning på adskillige projekter for både offentlige og private kunder såsom Rigspolitiet og Københavns Lufthavne, og aktuelt på flere store opgaver, som opførelsen af Særligt Sikret Retsbygning ved Vestre Fængsel, udvidelsen af sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn, Nyt Retspsykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde, DNV Gødstrup, Nyt Psykiatrisk Center DNU, sikring af kontordomiciler, offentlige bygninger og institutioner mv.

 

Sikringsrådgivningen udføres holistisk og med kundens behov i centrum, og afsæt tages i de foreliggende trusselniveauer, ønske om terrorsikring, sikring af personer og værdier, samt sikring af kundens sikringsrenommé.

 

Hos S&M er holder vi os opdateret med nyeste viden fra ind- og udland og er altid på forkant med de nyeste teknologier. Har du brug for mere inspiration eller en snak om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig med at forebygge, og sikre dine bygninger og værdier, så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 43 44 60 00.


Test af skudsikkert glas. Spangenberg & Madsen er indlægsholder på sikringsmessen, Danish Security Fair 2018, 30. august. Foto: Spangenberg & Madsen
Tilbage

Nyheder
News

Toveshøj vundet
Kolleganyt
Endnu en brandingeniør
Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her