CE-mærkning af maskiner - 30.8.2018

Er dine maskinanlæg lovligt CE-mærkede?

I mandags var vores direktør, Pau Ahler Brorsbøl, på besøg hos FSTAs netværksgruppe vedr. Medicinske Luftarter, som havde inviteret ham til at holde et indlæg om CE-mærkning af maskinanlæg. FSTAs netværksgruppe vedr. Medicinske Luftarter er for folk, der beskæftiger sig med medicinske luftarter på hospitaler. Selv har Pau haft en afgørende rolle på Det Nye Universitetshospital i Skejby i forhold til at sikre, at alle maskinanlæg i det 230.000 kvadratmeter nye hospitalsbyggeri er CE-mærket jf. gældende lovgivning.

 

CE-mærkning af maskiner er lovpligtigt alle steder i byggeriet, ikke kun på hospitaler. Spangenberg & Madsen yder rådgivning om CE-mærkning af maskinanlæg i byggeriet på mange niveauer, lige fra undervisning og kvalitetssikring, som har været vores rolle på DNU, til udarbejdelse af den komplette CE-mærkning, hvor vi påtager os rollen som maskinbygger.

 

Vi hjælper meget gerne dig eller en i dit netværk med CE-mærkning af maskiner.

Ring på tlf. 43 44 60 00 og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


CE-mærkning af maskiner er lovpligtigt i byggeriet. S&M rådgiver om CE-mærkning, og holdt forleden et indlæg om emnet for netværksgruppen FSTA vedr. Medicinske Luftarter. Diaset her handler om dokumentationsflow jf. Bekendtgørelse 693.
Tilbage

Nyheder
News

Tre dygtige praktikanter
LAR: Skybrudssikring i ZOO
Kolleganyt
Praktik- og projektdag
Digitalt vækstinitiativ

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her