Nye kollegaer - 10.9.2018

Velkommen til fem nye kollegaer hos Spangenberg & Madsen

Det er os en glæde at byde velkommen til Alex, Bárður, Mikael, Morten og Søren, der er trådt til hos Spangenberg & Madsen den seneste tid.

 

Alex David Krauel er bygningskonstruktør, med fokus på VVS og ventilation. Han er uddannet projekterende bygningskonstruktør og har også en baggrund som tømrer og multimediadesigner. Via tidligere ansættelse har han også en uddannelse indenfor IKT og BIM, der har hans store interesse. Med Alex på holdet har vi yderligere styrket vores fokus og kompetencer indenfor 3D-projekterig og det professionelle arbejde med BIM i vores projekter. Konkret hjælper Alex vores BIM ansvarlige med udvikling af VVS- og ventilationsområdet.

 

Bárður Fríði Skaalum er vores nyeste mand blandt VVS-ingeniørerne og er allerede faldet godt til. Han er uddannet bygningsingeniør fra DTU, med speciale i bygningsinstallationer og energi, og skrev i den forbindelse afgangsprojekt om 3D-projektering af vandbårne VVS-systemer ved anvendelse af Revit MagiCAD. Bárður interesserer sig meget for 3D-projektering og de muligheder, der ligger i anvendelsen af BIM i byggeriet, hvilket også er et fokusområde hos Spangenberg & Madsen. Det kan skurre lidt i ørerne hos en færing, men vores nye kollega har det helt fint med at blive kaldt Bardur.

 

Mikael Ravn Bønnét er vores nye tekniske designer, der er nyuddannet og særligt dygtig til AutoCad, som han har beskæftiget sig mest med i sin elevtid. Allerede fra det kom på tale at få ansat Mikael, var der rift om ham. Han er en superdygtig teknisk designer, der arbejder grundigt og kompetent med sine opgaver – men det er ikke meget vi har set til ham på kontoret, for han er indtil videre udlånt til en af vores kunder, hvor han arbejder med teknisk dokumentation på el-området.

 

Morten Jørgensen er vores nye BIM-specialist, der er uddannet teknisk assistent i 1999, og siden da har arbejdet primært med udarbejdelse af teknisk dokumentation på el-området.. De seneste 10 år har Morten specialiseret sig inden for BIM og Revit og udvikling af værktøjer hertil – og er med tiden blevet specialist på området. Det er derfor helt i tråd med Spangenberg & Madsens fokus på BIM, at Morten nu er med på holdet og skal være med til fortsat at udvikle vores arbejdsgange og processer på området.

 

Søren Gjelstrup er vores nye el-ingeniør og projektleder, der både er nyuddannet maskinmester og elektriker, og har otte års erfaring som udførende på mellemstore el-projekter. Søren har således mest erfaring som udførende håndværker og har glædet sig til at rykke over på den anden side af bordet, hvor han nu er landet godt i rollen som rådgiver. Søren scorer højt både fagligt og med sin behagelige personlighed, og vi er rigtigt glade for at have fået ham som kollega.

 

Hjertelig velkommen til vores nye kollegaer – vi er rigtigt glade for, at I er blevet en del af S&M-holdet!

 

 

Vil du også være S&M’er?
Spangenberg & Madsen er inde i en positiv udvikling, og vi bliver løbende flere S&M’ere på holdet. Inden længe starter vi igen nye praktikforløb op med VVS- og el-ingeniørpraktikanter på flere af vores kontorer – og lige nu har vi også ledige stillinger som VVS-ingeniør og el-ingeniør. Klik ind på jobsektionen på hjemmesiden, hvor du kan se hvilke ledige jobs, vi har slået op og også kan læse mere om det at arbejde hos os, en af landets bedste mindre arbejdspladser.

 

 

Kontaktperson: Christina Holm Schjølin, HR-ansvarlig, tlf. 29 69 99 30.


Velkommen til fem nye S&M'ere: Alex David Krauel, Bárður Fríði Skaalum, Mikael Ravn Bønnét, Morten Jørgensen og Søren Gjelstrup.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Vinder ny kontrakt med Banedanmark
Julehilsen
Ledige stillinger
Stærk oprustning henover sommeren

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her