Toveshøj vundet - 26.6.2019

S&M er med på vinderholdet bag nyt sundheds- og beboerhus

Spangenberg & Madsen er ingeniør på færdigprojektering og opførelsen af det nye sundhedshus og renoveringen af beboerhuset i Toveshøj, som Brabrand Boligforening og afdeling 5’s bestyrelse står bag.

 

Byggeprojektet indgår som en del af den samlede helhedsplan for Gellerup og Toveshøj, som har til formål at åbne bydelen op mod omgivelserne, forøge tætheden og boligdiversiteten – og i det hele taget gør området langt mere attraktivt at bo og arbejde i.

 

Projektet udføres som en om- og tilbygning af det eksisterende beboerhus, der holder til i den gamle ladebygning på Edwin Rahrsvej 6. Beboerhuset er på ca. 783 m2 og tilbygningen på 658 m2. De nye lokaler indrettes med mange forskellige funktioner, herunder ophold og aktivitetsområde, som skal kunne rumme en lang række funktioner såsom café og køkken, værkstedsområder og to nye sale til diverse beboerarrangementer. Det nye sundhedshus er et sted, hvor beboerne i Toveshøj-området kan få information og rådgivning om bolig, sundhed og sociale forhold.

 

Et stærkt hold
Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S har vundet opgaven i samarbejde med totalentreprenør PN Tømrer og Byggefirma A/S og Rubow Arkitekter A/S. Spangenberg & Madsen skal levere den samlede ingeniørrådgivning, med Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S som underrådgiver på konstruktioner, og vi glæder os rigtigt meget til den resterende del af opgaven.

 

Vi er allerede godt i gang med at udarbejde myndighedsprojekt på projektet, hvor første spadestik tages i begyndelsen af oktober 2019 og forventet aflevering ligger i slutningen februar 2021.


Vil du vide mere eller har du brug for en ingeniør?
Vil du vide mere om projektet eller har du brug for kompetent ingeniørrådgivning på et andet projekt, hører vi meget gerne fra dig. Ring på tlf. 43 44 60 00, så finder vi ud af, hvem du skal tale med.


Spangenberg & Madsen er ingeniør på det nye Toveshøj sundheds- og beboerhus. Tegning fra udbudsmaterialet, som Pluskontoret og Rambøll står bag.
Tilbage

Nyheder
News

Nyoprettede stillinger
Lufthavnsbyggeri i Nuuk vundet
Kommunikationspraktik
Vundet
Praktikantnyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her