Vi er her stadig … - 13.3.2020

Information til vores samarbejdspartnere og kunder.

Hos Spangenberg & Madsen arbejder vi fortsat ufortrødent på vores projekter og forpligtelser. Vi følger udviklingen omkring Corona-pandemien nøje og bakker naturligvis op om regeringens og myndighedernes mål og tiltag, og tager vores samfundsansvar meget alvorligt.

 

Overordnet har vi tre fokusområder i S&M:

  1. Vi skal passe på hinanden og vores familier, således vi skaber det rum og den plads, der skal til for at vi blandt andet kan passe vores børn hjemme.
     
  2. Vi skal bidrage til at begrænse smittespredningen i vores samfund.
     
  3. Vi skal bidrage til at holde hjulene i gang i vores samfund.

 

Vi arbejder fleksibelt – med fysisk afstand og mentalt sammenhold
Vi lytter naturligvis til anbefalingerne fra Statsminister Mette Frederiksen og de øvrige myndigheder og efterlever udmeldingerne bedst muligt. Vi har således besluttet, at begrænse fysiske møder, udsætte planlagte sociale sammenkomster, omfordele os på kontorerne og derved skabe større fysisk afstand til hinanden, og i øvrigt gøre brug af muligheden for at arbejde hjemmefra via mail, telefon og Skype.

Møder med kunder og samarbejdspartnere – vi holder hjulene i gang
Der vil fortsat være behov for at afholde fysiske møder med kunderne og samarbejdspartnere, og deltage i byggemøder tilsyn, besigtigelser etc. Og flere af os arbejder endvidere ude hos kunderne enten i forbindelse med et projektkontor eller direkte med en arbejdsplads hos kunden. Her følger vi anvisningerne det pågældende sted og respekterer i øvrigt enhver beslutning om aflysning/udsættelse grundet risiko for smitte.

 

Vi forventer naturligvis, at der vil være en generel påvirkning i samfundet, men vi vil tilstræbe at sikre overholdelse af alle vores aftaler og forpligtelser med så minimale justeringer og ændringer som muligt. Det betyder for dig som kunde eller samarbejdspartner, at vi fortsat arbejder med og for dit projekt.

 

Situationen fremad – og spørgsmål til samarbejdet
Vi følger udviklingen nøje og holder os løbende orienteret internt og eksternt – og sørger for at holde et højt informationsniveau internt i S&M, og eksternt såfremt det skulle blive aktuelt.

 

S&M’erne kontakter hver især deres samarbejdspartnere og/eller kunder for at aftale nærmere foranstaltninger på de enkelt projekter. Skulle du som samarbejdspartner eller kunde have spørgsmål i anledning af regeringens tiltag, der relaterer sig til igangværende eller kommende projekter, er du også meget velkommen til at kontakte enten den projektansvarlige S&M’er, en af vores afdelingsledere eller en af vores direktører. Du finder vores kontaktoplysninger her:

 

https://www.sogm.dk/Ledelsen

https://www.sogm.dk/Medarbejdere

 


Med venlig hilsen,


Ledelsen i S&M

 

 


Vi er her stadig ... og arbejder fleksibelt – med fysisk afstand og mentalt sammenhold.
Tilbage

Nyheder
News

Vundet
Kolleganyt
Katastrofe- og risikomanager
Vundet
S&M ansætter rutineret afdelingsleder

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her