Kolleganyt - 29.9.2020

VVS og sikringsteamet udvider fortsat med flere skarpe kollegaer

Vi har her glæden af at kunne byde tre kollegaer velkomne i Spangenberg & Madsen: Anne Sofie og Daniel, der arbejder med VVS og ventilation, og Anette, der er tilknyttet brandrådgiverteamet. En introduktion er vist også på høje tid, særligt for Anne Sofie og Anette, som har været her siden noget, der rimer på haj, og for længst er kommet rigtigt godt ind i sagerne!

 

Anette Eis Holm er uddannet Teknisk Tegner og har mange års erfaring som tegner og assistent. Hun har primært beskæftiget sig med at tegne konstruktioner og brand, og har i gennem flere år arbejdet sammen med flere af kollegaerne i vores brandrådgiverteam. Anette er ansat som ingeniørassistent, med base i Aarhus, og er således et godt match ind i vores sikringsteam, der foruden brand også arbejder med security og sikkerhed på tværs af landet.

I sin fritid nyder Anette en god bog, naturen og at være sammen med sin familie, som hun blandt andet renoverer hus sammen med.

 

Anne Sofie Palle er uddannet civilingeniør og har gennem de seneste syv år arbejdet som rådgiver med projektering inden for VVS, ventilation, bæredygtighed, energi og indeklima. Anne Sofie er ansat som VVS- og ventilationsingeniør og har haft fuld fart på med opgaverne helt fra start. Hun brænder for sit fag og stræber altid efter at finde de bedste løsninger i sine projekter, i tæt samarbejde med bygherre og samarbejdspartnere, og tværfagligt med kollegaerne.

Når Anne Sofie ikke arbejder, bruger hun tid sammen med familien, og som tidligere konkurrencesvømmer, er hun særligt glad for vand og har for nyligt taget et duelighedsbevis i sejllads. Så hvem ved, måske vi kollegaer en dag bliver inviteret med ud på vandet …

 

Daniel Krabsen er uddannet VVS-installatør og har i sine tre år som installatør arbejdet bredt med faget som rådgiver, med projektering, projektopfølgning, tilsyn mv. og har blandt andet været på Grønland flere gange i forbindelse med renovering af installationer på radarstationerne på Thulebasen. Daniel er i øvrigt lidt af en Danmarksmester. I hvert fald vandt han DM i Skills i faget VVS i 2014, dengang han tog svendebrev som VVS-montør – og ved samme konkurrence vandt han også arbejdsmiljøprisen.

 

Daniel startede hos os her i september, i første omgang på kontoret i Albertslund, hvor han skal være frem til jul. Herefter rykker han nemlig tilbage til Kolding, hvor han har sine rødder, og vil der få sin faste base på kontoret på Kokholm. Og så har vi hørt en lille fugl synge om, at fritiden blandt andet vil stå på fodboldtræning og husbyggeri …

 

 

Velkommen, alle tre – Vi er så glade for at have jer!

 

 

Vil du være en af vores nye kollegaer?

Hold øje med vores jobunivers og læs mere om vores ledige stillinger. Vi tager også altid gerne imod uopfordrede ansøgninger.

https://www.sogm.dk/Ledige_stillinger

 

Her kan du læse mere om det at arbejde hos S&M: https://www.sogm.dk/At_arbejde_hos_S-M - og her kan du møde kollegaerne Morten, Bárður og Claus: https://www.sogm.dk/Mød_en_kollega

 


Spangenberg & Madsen byder velkommen til Anette Eis Holm, ingeniørassistent, Anne Sofie Palle, VVS-ingeniør, og Daniel Krabsen, VVS-installatør.
Tilbage

Nyheder
News

Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt
Vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her