Brandsikring af træbyggeri - 30.9.2020

Interview med certificeret brandrådgiver om brandsikring af træbyggeri

I et interview til magasinet WoodWorks, fortæller Steen Vagner Olsen, der er certificeret brandrådgiver hos S&M, om brandsikring af byggeri og i særdeleshed af byggeri med meget træ.

 

  - Når man bygger med træ, skal man tænke sig om. Man skal sætte sig ind i reglerne. Men man skal heller ikke gøre det værre end det er, siger Steen blandt andet, og gør sig samtidigt til fortaler for, at det godt kan betale sig for bygherre at foretage tidlige analyser af en byggeris brandsikkerhed, da disse kan spare tid og penge - og ikke mindst, spare bygherren for bristede illusioner.

 

 

Brandrådgivning til højeste brandklasse og tredjepartskontrol

Steen Vagner Olsen er certificeret brandrådgiver til højeste brandklasse og til tredjepartskontrol, og udgør en del af brandrådgiverteamet hos Spangenberg & Madsen, der rådgiver på en bred vifte af byggerier på tværs af landet. Hele artiklen med Steen kan læses på side 22-23 i magasinet her:  http://epaper.nordiskemedier.dk/nordiskemedier/609/ 

 

 

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Står du med et projekt, der kræver en kompetent rådgiver inden for brand, sikring, el, vvs, ventilation, energi, indeklima, bæredygtighed, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 43446000, så finder vi den person, du skal tale med.

Kender du navnet på den person, du ønsker attale med, kan du finde vedkommendes kontaktoplysninger her på hjemmesiden under kontakt.

 

 


Brandsikring af træbyggeri. Interview med Spangenberg & Madsens Steen Vagner Olsen, der er certificeret brandrådgiver til højeste brandklasse og tredjepartskontrol.
Tilbage

Nyheder
News

S&M ansætter rutineret afdelingsleder
Kolleganyt
Ledige jobs
Fejring
Vundet

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her