Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

120 almene boliger i Kolding - 23.6.2021

Godt samarbejde omkring nyt boligbyggeri på Bertram Knudsens Vej.

Byggeriet af 120 nye almene boliger på Bertram Knudsens Vej i Kolding var det første store byggeprojekt, vi vandt i området, efter åbningen af vores kontor i Kolding for fem år siden, og efter et godt samarbejde med vores team, totalentreprenør Hansson & Knudsen, arkitekterne fra Friis & Moltke og LYTT samt Drias på konstruktioner, er boligerne nu taget i brug.

 

Spangenberg & Madsen har været totalrådgiver på projektet og varetaget projekteringslederrollen, og har som ingeniører haft ansvaret for el, brand, VVS, ventilation og indeklima, LAR og anlæg og har desuden stået for fagtilsyn på VVS, ventilation og el under udførelsen.

 

AAB Kolding v./BOVIA står bag opførelsen af den nye bebyggelse, der blandt andet udmærker sig ved et varieret udbud af boligtyper i varierende højder, fint forbundne omkring en fredet sø og nyetableret regnvandsbassin, hvor man bevidst har arbejdet med hverdagslivet i forhold til det private, semiprivate og fælles samvær i bebyggelsen. Boligerne er forskudte og forbundne af et let svingende indre stisystem, der skaber variation og uformelle mødesteder for beboerne. Fælleshuset er stort og gør det muligt både at holde små og store arrangementer, og endda tilbyde gæster at overnatte i de to gæsteværelser. 

 

– Jeg er rigtigt glad for, at vi her har været med til at bygge nogle gode almene boliger i Kolding, og det gælder også de mange andre projekter vi har engageret os i her i trekantsområdet, forklarer Per Rødsgaard der er afdelingsleder på Spangenberg & Madsens kontor i Kolding.

 

- Her bidrager vi både med udførelsen af kvalitetsprojekter og med at skabe arbejdspladser i vores lokalområde, og det er jeg da rigtigt stolt af, siger Per smilende.

 

Vil du vide mere om de 120 boliger på Bertram Knudsens Vej, så læs med her på byggeplads.dk.

 

Og her kan du også læse mere om byggeriet og andre af vores boligprojekter.

 


115 års erfaring med en bred vifte af rådgivningsopgaver

Spangenberg & Madsen er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer, grundlagt i 1905. Rådgivningen omfatter i dag en bred vifte af ingeniørfaglige discipliner inden for alle tekniske installationer samt brandrådgivning og sikringsrådgivning. Vi er specialister på vores områder og rådgiver på såvel renoveringer som ombygninger, tilbygninger og nybyggerier for kunder, der spænder fra private bygherrer til erhvervsvirksomheder, boligselskaber, kommuner, regioner, statslige myndigheder mfl.

 

Firmaet er i dag landsdækkende med kontorer i Aarhus, Kolding, Næstved, Albertslund og Københavns lufthavn.

 

Vil du vide mere om vores ydelser eller har du brug for en kompetent rådgiver, så kontakt os på tlf. 43446000 for en snak om mulighederne.

 

 


Spangenberg & Madsen har varetaget rollen som totalrådgiver og projekteringsleder på opførelsen af AAB Kolding v. BOVIAs 120 almene boliger på Bertram Knudsens Vej i Kolding. Foto: Nils Rosenvold.
Tilbage

Nyheder
News

Ingeniørpraktik
Dødsfald
Vundet
Bygherrerådgivning
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her