Nyt job? - 22.7.2021

Afdelingsleder søges til ny afdeling for Infrastruktur & Industri

Infrastruktur & Industri er en ny afdeling i Spangenberg & Madsen, som understøtter vores strategiske arbejde med udviklingen af vores organisation og kompetencer, så vi på bedste måde kan tilgodese vores kunders behov.

 

-  Vi opretter en afdeling inden for disse to områder, da vi ser en synergieffekt i på tværs af Danmark at samle og videreudvikle de mange stærke og specialiserede kompetencer, som vi allerede har indenfor området. Og samtidig er det en god base for at udvikle dette område yderligere til den omstilling af energiforsyningen i Danmark, som vi allerede er godt i gang med.

 

Det fortæller Michael Søgaard Rasmussen, der er administrerende direktør i Spangenberg & Madsen og som vores nye afdelingsleder vil komme til at arbejde tæt sammen med.
 

Infrastruktur & Industri – en ny afdeling af erfarne kollegaer på tværs af landet

Afdelingen består lige nu af 10 kollegaer, der blandt andet er specialiseret inden for områderne el-forsyning (mellem- og lavspæn­ding), kritisk forsyning og distribution, jernbanetekniske installationer, katodisk beskyttelse, nærføring og EMC, samt dertil en selvstændig enhed med ydelser inden for teknisk dokumentation.

 

Det er hensigten, at afdelingen skal løse opgaver i hele landet og at kollegaerne skal arbejde tættere sammen med de øvrige kollegaer, også tværfagligt. Her skal den nye afdelingsleder blandt andet være med til at udvikle faglighederne og sikre optimalt sammenspil mellem kompetencerne i S&M.
 

Høj trivsel på en af landet førende ingeniørarbejdspladser

Spangenberg & Madsen er en af landets ældste rådgivende ingeniørvirksomheder og tæller i dag 75 gode kollegaer på tværs af landet. Vi har en flad ledelsesstruktur, med kort vej til beslutninger og indflydelse. Medarbejdertilfredsheden er meget høj og vi har til stadighed fokus på trivsel, faglighed, uddannelse og det at hjælpe hinanden. Tonen er rar og uformel. S&M er flere gange kåret som en af landets bedste arbejdspladser og i det hele taget er S&M en arbejdsplads, hvor det er rigtigt rart at være.

 

Du kan læse mere om det at være S&M’er i vores jobunivers, som du finder på www.sogm.dk/job.


Vil du vide mere om jobbet?

Læs mere om jobbet i opslaget her og kontakt meget gerne vores rekrutteringspartner Taplow Executive Search: Sohail Mughal, tlf.: 31 21 41 81 eller Charlotte Nissen, tlf. 25 60 97 42.

 


Spangenberg & Madsen samler og videreudvikler specialkompetencer i en ny afdeling for Infrastruktur & Industri. Afdelingsleder søges til at stå i spidsen for den nye afdeling. Læs mere i opslaget under jobfanen.
Tilbage

Nyheder
News

Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt
Vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her