Kolleganyt - 19.4.2022

Nye dygtige ingeniører, specialister og praktikanter til S&M

Spangenberg & Madsen er de seneste måneder blevet beriget af en række nye dygtige kollegaer, der er med til at styrke vores ydelser i vores afdelinger inden for Infrastruktur & Industri, Brand & Sikring, Byggeri Øst og Byggeri Vest.

 

Det er os en fornøjelse at byde velkommen til Benno Nagbøl, Mikkel Baarts Thorsdal, Steen Windelin-Haslund, Valdemar Pallisgård, Christian Skaarup Larsen, Steen Beck Nielsen, Troels Vantore, Frederik Schou-Bonde, Olegs Ludvigs og Peter Vestergård Sørensen.

 

Benno Nagbøl er sikringsrådgiver og en del af Brand & Sikring. Benno har stor indsigt i blandt andet adgangskontrolsystemer og en bred vifte af andre kompetencer inden for området, som han skal hjælpe S&M med at styrke i vest. Benno er en del af netværket for Danske Risikorådgivere.

 

Mikkel Baarts Thorsdal er ansat som teamleder af Brand & Sikringsteamet i Albertslund, og kommer med en baggrund som certificeret brandrådgiver. Mikkel er indtil videre certificeret til BK2 og er ved at afslutte sin Master i Brandsikkerhed.

 

Steen Windelin-Haslund er ansat som HR-ansvarlig i et barselsvikariat og vi forventer, at Steen skal være hos S&M til udgangen af 2022. Steen har en lang karriere inden for HR og bidrager med sin store erfaring til at sikre en god rekruttering af nye dygtige S&M’ere og bidrage til at alle får en god start hos S&M.

 

Valdemar Pallisgård, er uddannet stærkstrømsingeniør og har i løbet af sin uddannelse og praktik arbejdet meget med baneteknik. Valdemar interesserer sig meget for banetekniske installationer og –systemer. Valdemar er en del af Infrastruktur & Industri-afdelingen.

 

Christian Skaarup Laustsen, er vores nye vvs- og ventilationsingeniør i Byggeri Vest. Han styrker et i forvejen stærkt teamet på vores kontor i Aarhus, og han skal hjælpe os med at drive udviklingen inden for vvs, ventilation og modellering.

 

Steen Beck Nielsen, er en mand, vi har ventet længe på! Han er ansat som afdelingsleder for afdelingen Infrastruktur & Industri som han er sat til at udvikle og lede ind i nye, gamle S&M-områder. Mere om det på et senere tidspunkt.

 

Troels Vantore, er ny erfaren mand i flokken af specialister inden for katodisk beskyttelse og nærføring, og er ansat i Infrastruktur & Industri, hvor han sammen med sine tidligere kollegaer, Niels og Casper, hører til blandt dem, der kommer ud i marken og får mudrede gummistøvler, når målebilen triller ud i det ganske land. Mere om det senere.

 

Frederik Schou-Bonde, Olegs Ludvigs og Peter Vestergård Sørensen er ansat hos S&M i praktikforløb. Frederik studerer vvs, ventilation og indeklima på Aarhus Universitet, Olegs og Peter studerer begge elektrisk energiteknolog-retningen på henholdsvis Aarhus Universitet og DTU i Ballerup.

 

Vi er rigtigt glade for vores nye kollegaer. De fleste af dem er allerede i fuld gang på projekterne og vi glæder os til at fortælle jer mere om nogle af dem den kommende tid.

 

Velkommen til jer alle!

 

Følg med og læs mere om flere af kollegaerne, når vi portrætterer og præsenterer nogle af dem og deres fagområder i kommende nyheder.

 


Spangenberg & Madsen har ansat, øverst fra venstre: Steen, Mikkel, Valdemar, Benno og Troels, og nederst fra venstre: Steen, Christian, Frederik, Oleg og Peter. Velkommen til!
Tilbage

Nyheder
News

Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt
Vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her