Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Endnu en brandingeniør - 16.5.2019

S&M opruster med endnu en master i brandsikkerhed

Brandrådgivning har i mange år været en del af S&M’s faglige ydelser. De seneste år har vi styrket området og forberedt os på de nye regler vedr. brandforhold i BR2018 og den forestående certificeringsordning, således at S&M vil være certificeret til at yde brandrådgivning i alle brandklasser og også tilbyde tredjepartskontrol, når de nye regler træder i kraft. Som led i denne oprustning har S&M nu ansat endnu en master i brand: Carsten Pahl Jensen. Varmt velkommen til Carsten.

 

Carsten Pahl Jensen – vores nye master i brand

Carsten er således Spangenberg & Madsens nye brandingeniør, der indgår i et team af rådgivere inden for sikringsområdet: brand, sikkerhed og security, sammen med blandt andre Flemming Villads Jørgensen, som han tidligere har arbejdet sammen med. Carsten er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør, i 2007, og har også en uddannelse i arbejdsmiljø. Efter at have arbejdet en del år med drift, vedligehold og ombygninger, valgte Carsten at videreuddanne sig med en master i brandsikkerhed fra DTU Lyngby, og har siden arbejdet som brandingeniør i rådgiverbranchen i en periode, inden han blev opmærksom på Spangenberg & Madsen som arbejdsplads.

 

Hvorfor fik du lyst til at skifte til Spangenberg & Madsen?

 

-  Det var der to-tre årsager til ... Størrelsen - altså at det er en mindre virksomhed med cirka 20 kollegaer i hver afdeling. Socialt og fagligt kommer man til at lære alle at kende rimeligt personligt og man er aldrig ret langt fra hinanden. I større virksomheder er man bare ikke så tæt på hinanden fagligt. Her hos S&M er der heller ikke langt i mellem fagene. Den anden årsag er det store fokus på specialistydelser, at man er højt specialiseret inden for sit fag og endelig synes jeg, det var spændende at være med til at videreudvikle brand i S&M. Brand har jo længe været en del af ydelserne, men med de nye certificeringsregler og krav, skal sådan en afdeling jo bygges anderledes op, hvis man ikke vil fraskrive sig en masse type byggeri, altså de højeste klasser, forklarer Carsten.

 

Carsten har stærke IT-kompetencer, foruden kompetencer inden for programmer til risikovurdering, 2-zonemodellering, evakueringssimulering og brandsimulering. Her hos S&M har han indtil videre arbejdet med brandrådgivning i forbindelse med nybyggeri af boliger i Kolding og i Aarhus, brandstrategi mv på renovering af det fredede kontorbyggeri i Havnegade, København, og et projekt i forbindelse med det nye akutcenter på Regionshospitalet i Viborg.

 

 

S&M opruster til den nye certificeringsordning og tredjepartskontrol

Med de nye regler i BR2018, er den tekniske byggesagsbehandling hos byggemyndigheden faldet ud og ansvaret overgået til rådgiverne, der nu, efter årsskiftet, skal være certificerede, for at yde rådgivning og udføre egenkontrol. Kommunen er fortsat den ansvarlige myndighed, der udsteder byggetilladelsen – men på baggrund af den certificerede rådgivers arbejde og dokumentation. Det faglige ansvar er således overgået til rådgiveren, som skal være certificeret til en given brandklasse. Med vores oprustning på brandområdet, vil Spangenberg & Madsen fra årsskiftet kunne tilbyde vores kunder hele pakken som certificerede brandrådgivere, med rådgivning i alle fire brandklasser og tredjepartsgodkendelser.

 

Læs evt. mere om S&M’s brandrådgivning her.

 

 

Kan vi hjælpe dig med brandrådgivning?
Har du brug for rådgivning vedrørende et konkret projekt, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 43 44 60 00 og høre om mulighederne. Ingen opgave er for stor – og heller ingen er for lille. Vi vil meget gerne hjælpe.

 

 

Er du på jagt efter et godt job?

Kunne du også være interesseret i et job hos en af landets bedste mindre arbejdspladser, hvor dit fag har topprioritet og der er kort vej til beslutninger, hvor du får mulighed for at følge dine egne projekter godt til dørs og bliver en del af et godt kollegaskab med andre S&M’ere – så kig ind på vores jobportal og søg et af de opslåede jobs – eller via funktionen ”uopfordret ansøgning”. Vi er altid interesserede i at høre fra mulige nye kollegaer!

Du er også meget velkommen til at ringe til Josefine på tlf. 60 29 48 28 og få en snak om mulighederne.

 

Se ledige stillinger her: https://www.sogm.dk/Ledige_stillinger 

 

Læs med her og få indblik i hvordan nogle af kollegaerne oplever dét at arbejde hos S&M.


Velkommen til vores nye brandrådgiver, Carsten Pahl Jensen, der er uddannet master i brandsikkerhed.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her