Læs nyhedsbrevet online her
Nyhedsbrev - Sommeren 2011
Tema: Lyskilder
Allerførst vil vi gerne sige tak fordi, at vi må sende dig vores allerførste nyhedsbrev. Vores sigte er, at der fremover vil udkomme et nyhedsbrev fra os hvert halve år. Vi vil altid tilstræbe at gøre indholdet relevant personligt såvel som fagligt.

I jagten på miljø- og samfundsøkonomiske optimeringer har EU haft lyskilder under luppen. I den forbindelse er direktivet 2005/32/EF vedtaget. Det betyder, at traditionelle glødetrådslyskilder er under udfasning, og dermed skal erstattes af andre mere moderne lyskilder – Se tabellen nedenfor.

I år og til næste år, kan vi stadig bruge de klare glødetrådslyskilder i hjemmet til belysning med kvaliteten i højsædet; som f.eks. over spisebordet, køkkenbordet m.v. Men hvad gør vi så, når vores kvalitetsbelysning fra glødetrådslyskilderne skal udskiftes? - Det lette valg, og det som de fleste anbefaler er, at de traditionelle lyskilder direkte erstattes af traditionelle sparepære i klasse A. Lysdæmperen derhjemme kan, højst sandsynligt, ikke dæmpe de traditionelle sparepærer, så skal vi gå på kompromis med komforten? – Nej, vi må finde en anden løsning!
 
Klik her for at læse den fulde artikel på vores hjemmeside.

Videresend gerne dette nyhedsbrev til venner og kollegaer for hvem det har interesse

Øvrige nyheder:

Kalundborg Rådhus
Sammen med Casa Arkitekter A/S og Nielsen & Risager A/S Rådgivende Ingeniører har vi vundet konkurrencen om totalrådgivningsaftale for udvidelsen af Kalundborg Rådhus.
Grønhøjskolen i Taastrup
Vi har vundet totalentreprisekonkurrencen med udvidelse og ombygning af Grønhøjskolen i Høje Tåstrup sammen med Enemærke & Petersen A/S, Pluskontoret A/S, Mapt ApS og Danakon Rådgivende Ingeniører A/S.
Kontakt os for yderligere spørgsmål
Klik her
Du modtager denne mail fordi du tidligere har accepteret at modtage nyhedsbreve fra os.
Spangenberg & Madsen Rådgivende ingeniørfirma A/S
Tlf. +45 43 44 60 00, Fax +45 43 44 60 60, E-mail: sogm@sogm.dk
www.sogm.dk | Afmeld nyhedsbrevet