Ring til os på43 44 60 00
 

Ledige jobs - 12.4.2022

S&M søger flere gode kollegaer i hele landet - måske dig?

Den gode udvikling fortsætter hos Spangenberg & Madsen og vi er igen i år blevet både certificeret og kåret som en af landets bedste arbejdspladser, af Great Place to Work. Vi har brug for flere gode kollegaer, så del gerne budskabet, hvis du kender én, der kunne være interesseret i at blive S&M’er eller send os en ansøgning, hvis du selv er interesseret i et job hos os.

 

Vi har lige nu slået nedenstående stillinger op, men vi hører også meget gerne fra mulige kollegaer, der har andet at byde ind med – brug funktionen til uopfordret ansøgning her og send os en motiveret ansøgning og dit CV.

 

 

Teknik- og teknologirådgiverhus

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er et af landets ældste ingeniørfirmaer, grundlagt i 1905 og er et alsidigt teknik- og teknologirådgiverhus. Vi rådgiver i dag om alle tekniske installationer, indeklima, energi, brand og sikring i byggeri, infrastruktur og industri.

 

En certificeret god arbejdsplads

Hos S&M vægter vi trivslen og den gode kultur meget højt. Vi er fire gange ud af fire blevet certificeret og kåret som en god arbejdsplads, takket være en sund kultur og meget høj medarbejdertilfredshed. Det kan du læse mere om her i vores jobunivers, hvor du også kan læse mere om det, at være S&M’er.

 

Kontakt gerne vores HR-ansvarlige, Steen på tlf. 29699924, såfremt du vil vide mere, eller tag kontakt til den ansvarlige leder, som du finder kontaktoplysninger på i hvert jobopslag.

 

De venligste hilsner fra os hos Spangenberg & Madsen.

 

 


Kom og bliv en del af S&M - en af landets bedste arbejdspladser. Vi søger flere gode kollegaer i hele landet, inden for brand, vvs, ventilation, elforsyning, BIM mv. Her er det Aarhus-kontoret, der fejrer, at vi igen er blevet kåret af Great Place to Work
Tilbage

Nyheder
News

Nærføring og katodisk beskyttelse
Ledernyt
Kolleganyt
S&M-kollegaer planter træer
LCA-infomøde

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her