Ring til os på43 44 60 00
 

Nyt job? - 22.12.2022

Spangenberg & Madsen søger flere gode kollegaer - el, vvs, brand, BIM, lufthavn

Et nyt år står for døren, og hos os S&M ser vi frem til endnu flere gode projekter i det nye år. Derfor skal vi bruge flere gode kollegaer til Aarhus, Albertslund og til lufthavnen i Kastrup.

 

Ledige stillinger
Lige nu ønsker vi at ansætte en række dygtige kollegaer indenfor el, vvs, brand og BIM, og så mangler vi en afdelingsleder for vores kollegaer i Aarhus og en projektchef til vores lufthavnsprojekter. Klik ind og læs mere om jobbene herunder – og send os gerne en ansøgning hurtigst muligt, da vi inviterer til samtale løbende.
 

Afdelingsleder, Byggeri Vest - Aarhus
 

Projektchef med ansvar for lufthavnsprojekter - København


Certificeret brandrådgiver - Albertslund

 

El-ingeniør eller el-installatør gerne med et par års erfaring - Aarhus

 

Senior el-ingeniør – Aarhus

 

Medprojekterende og modellerende BIM-kollega til installationer - Albertslund

 

Seniorrådgiver, Stærkstrømsingeniør – Albertslund

 

Erfaren VVS-ingeniør med fagchef potentiale, Albertslund

 

Specialister, elforsyning – Albertslund, Aarhus

 

Erfaren stærkstrømsingeniør med speciale i stationsanlæg - Albertslund

 

 

Bliv en del af en god arbejdsplads med stærk faglighed og høj trivsel

Hos Spangenberg & Madsen vil du opleve, at dit fag har topprioritet og du er tæt på dine egne projekter fra start til slut. Du bliver en del af et godt kollegaskab med andre fagspecialister og har god mulighed for sparring med andre indenfor dit fag og på tværs af faggrænserne. Med vores flade struktur og gode tone, er der kort vej til beslutninger og medindflydelse. Og så er vi en certificeret god arbejdsplads (Great Place to Work), med høj trivsel og tilfredse kunder.

 

Vi er altid interesserede i at høre fra potentielle nye kollegaer, så du er også meget velkommen til at benytte funktionen ”uopfordret ansøgning”. Find den i vores jobunivers på www.sogm.dk/job hvor du også kan læse meget mere om det at arbejde hos S&M.  

 

Har du spørgsmål til stillingerne eller andet, kan du kontakte de oplyste kontaktpersoner på hvert enkelt jobopslag, eller ringe til vores HR-ansvarlige, Josefine Kjær Høier, på tlf. 60 29 48 28.

 

 


Er du på jagt efter et nyt godt job? Hos Spangenberg & Madsen kan du blive en del af en god kultur i et stærkt fagligt fællesskab. Flere ledige jobs ... #sogm #job
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Kolleganyt
Ledernyt
Ingeniørpraktik
Dødsfald

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her