Ring til os på43 44 60 00
 

Bliv en del af en god kultur - 23.8.2021

Spangenberg & Madsen er fortsat en af landets bedste arbejdspladser.

Med endnu en certificering opnået som "Great Place to Work" markerer Spangenberg & Madsen sig fortsat som en arbejdsplads, hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde – og hvor vi løbende bestræber os på at blive endnu bedre. Det er fjerde gang, vi deltager i undersøgelsen, der udføres på tværs af en række virksomheder, både i Danmark og i resten af verden. Og alle fire gange er vi blevet GPTW-certificeret som en god arbejdsplads.

 

-  S&M er et fantastisk sted at være, fyldt med gode kollegaer. Jeg faldt hurtigt til og fik kulturen ind under huden, fortæller Martin Pedersen smilende.

 

Martin Pedersen startede sin S&M-karriere som afdelingsleder for kontoret i Aarhus i 2019, og har i forbindelse med en strategisk udvikling af organisationen nu fået ansvaret som afdelingsleder for den nye afdeling BYGGERI VEST.

 

Allerede fra første færd havde Martin fokus på at bygge videre på den gode kultur og bidrage med sin egen personlige stil, der er kendetegnet ved nærværende situationsbestemt ledelse, god planlægning og udnyttelse af tværfaglige kompetencer.

 

-  Vi har til stadighed fokus på kollegaernes trivsel og tilpasningen af ressourcer til opgavemængden, og nu hvor vi udvikler organisationen, søger vi derfor også flere erfarne folk både til kontorerne i Jylland og på Sjælland, siger Martin.

 

 

S&M Akademiet - et uddannelsesprogram der sikrer de rette kompetencer

Diversitet, samarbejde, flad struktur, medindflydelse, åbenhed, engagement og høj faglighed er nøgleord hos S&M.

 

-  Vi sætter barren højt, når det kommer til faglighed, og derfor gør vi meget ud af at dyrke synergien i mellem vores forskellige specialer og vægter videreuddannelse højt. For eksempel har vi vores eget uddannelsesprogram, S&M Akademiet, der kontinuerligt videreuddanner alle kollegaer ud fra det kompetenceniveau, de starter på som S&M’ere. Det giver os en struktureret tilgang til at sikre, at alle kollegaerne har de rette kompetencer og forudsætninger som dygtige rådgivere fortæller Martin.

 

 

Åbne stillingsopslag hos Spangenberg & Madsen

Lige nu er der gode chancer for at blive en del af kulturen, da vi søger kollegaer til jobs i hele landet.

Til kontoret i Aarhus søger vi:

Til kontoret i Kolding søger vi:

Til kontoret i Albertslund søger vi:

 

Hvordan er det mon at arbejde hos Spangenberg & Madsen?

Læs mere om det at arbejde hos en af landets førende ingeniørarbejdspladser her, i vores jobunivers, hvor du også kan møde en kollega, læse om rammerne og vores arrangementer. Du er i øvrigt også velkommen til at sende os en ansøgning via linket her: Uopfordret ansøgning.

 

Vil du vide mere om et job, så ring eller skriv til den oplyste kontaktperson, som du finder i jobopslaget.

 

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at byde velkommen til flere nye kollegaer henover efteråret.

 

 

// Spangenberg & Madsen

 


Spangenberg & Madsen er fortsat en af landets bedste arbejdspladser, og er igen certificeret som et "Great Place to Work". Vi søger løbende nye kollegaer i hele landet. Bliv en del af kulturen, bliv S&M'er!
Tilbage

Nyheder
News

Læringsbesøg
Rejsegilde
Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her