Første kommunikationspraktikant - 4.3.2020

  Kan man blive praktikant i et ingeniørfirma uden byggerelateret uddannelse?

  Spangenberg & Madsen, S&M, har i årevis afholdt praktikforløb for ingeniørstuderende og teknikere i byggebranchen. Firmaet er inde i en stærk udvikling, og det betyder også stadigt flere interessante historier fra vores hverdag. Det har åbnet muligheden for også at udvide ressourcerne indenfor kommunikation. Thomas Nissen er derfor blevet en del af Spangenberg & Madsen som vores første kommunikationspraktikant, og dette skaber nye og spændende udfordringer for begge parter.

   

  Allerede på Thomas’ første dag i praktik blev han introduceret til vores ”Roadshow”, som er et koncept, der præsenterer strategiske, taktiske og operationelle mål til kollegaerne i alle vores afdelinger. Denne introduktion gav Thomas et tidligt indblik i virksomhedens brede vifte af kompetencer samt visioner.

   

  - Hele virksomheden skal gerne afspejles i kommunikationen. Det har givet mig en større forståelse af virksomheden og en god start på mit praktikophold, fortæller Thomas, som er i praktik indtil 1. maj.

   

  Thomas kommer selv fra en familie med to ingeniøruddannede forældre, så han har tidligt i livet stiftet bekendtskab med det højtekniske miljø. Han har førhen også arbejdet i sin fars bygherrerådgiverfirma, Spectras A/S, som Spangenberg & Madsen deler adresse med i Aarhus. Denne kontorkonstellation endte også med at skabe kontakten og muligheden for et praktikforløb. Der var et match, og praktikaftalen blev stablet på benene i løbet af kort tid.

   

  Førhen har Thomas gået på STX, men med baggrund i interesser inden for handelsverdenen, begyndte han på markedsføringsøkonom uddannelsen i sommeren 2018. Her blev interesserne bekræftet.

   

  - Det jeg fandt spændende var kommunikationen mellem virksomheden og interessenterne, og hvordan de var i samspil, siger Thomas.

   

  Et billede siger mere end 1000 ord, og den visuelle kommunikation er derfor også noget Thomas vil arbejde med. Her bidrager uddannelsen til formidling og levering af budskaber og praktikforløbet giver derfor mulighed for at anvende teori i praksis.

   

  Har du også interesse for et praktikophold hos S&M?

  Hos Spangenberg & Madsen er vi altid interesserede i nye spændende oplevelser og har lang erfaring med praktikforløb inden for el og vvs, men søger altid spændende kandidater, der kan tilbyde S&M nye ressourcer. 

   

  Hvis du er interesseret i at komme i praktik, kan du læse mere om det at være S&M’er og vores mulige praktikpladser via nedenstående links. Uopfordrede ansøgninger er også velkomne.

   

  Læs mere her: https://www.sogm.dk/Praktik


  Velkommen til Thomas Nissen, der er første kommunikationspraktikant hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma.
  Tilbage