Sikring og sikkerhed

Sikring og sikkerhed - holistisk rådgivning - sikringsspecialister

 

Spangenberg & Madsen tilbyder kompetent rådgivning indenfor områderne Sikring, Sikkerhed og Security. Over årene har vi gennemført rigtigt mange og komplicerede sikringsprojekter hos vores faste kunder, som stiller store krav til sikkerheden og sikringen af værdier, personer og ejendomme, herunder blandt andre Københavns Lufthavne A/S, Kriminalforsorgen, Rigspolitiet og Danmarks Radio.

 

Rådgivningsydelser der kommer hele vejen omkring opgaven

Som sikringsrådgivere ser vi holistisk på opgaven, altså tænker vi hele vejen omkring projektet, både i overordnet perspektiv og ned i detaljen. Vi udfører blandt andet screeninger, risikovurderinger og analyser og rådgiver om overvågning, aktive og passive tiltag, personbeskyttelse, sikring af personer, bygninger og værdier, terrorsikring, sikring mod indtrængning og flugt med videre. Hos S&M udarbejder vi typisk en sikringsstrategi, på samme vis som den lovpligtige brandstrategi, og anvender efterfølgende denen strategi som designmaual i det videre projekteringsforløb, i udførelsen og den kan desuden indgå som et effektivt værktøj for bygherre og brugere i den efterfølgende drift.

 

Sikringssystemerne kan være integreret ind i den eksisterende bygningsautomation i en given bygning, samlet i et SMS-system, herunder systemer for brand, slukning, adgangskontrol, tyverisikring og videoovervågning, eller de kan være anlæg udført som selvstændige og separate anlæg uden større integration.

 

Rådgivningen udføres uvildigt, i henhold til gældende lovgivning og i harmoni med de stillede rammer og behov hos bygherre og brugere.
 

Højtuddannede specialister på forkant med teknologi og lovgivning

Vi er fagligt stærkt rustede og vores projekter indenfor dette område styres af vores specialuddannede ingeniører, hvoraf flere har videreuddannet sig til Eksamineret Sikringsleder® via DBI og én er certificeret af United Nations ICAO AVSEC (lufthavns security uddannelse), som en af ganske få i Europa.

 

Sikringsrådgiverne arbejder desuden tæt sammen med kollegaerne på de øvrige fag, herunder el, CTS, vvs og ventilation, og indgår også i brandrådgiverteamet, og samarbejder ofte med arkitekter og entreprenører på større nybyggerier og ombygninger.

 

Spangenberg & Madsen er desuden repræsenteret i SikkerhedsBranchens rådgiverudvalg.

 

 

Kan vi hjælpe dig med sikringsrådgivning?

Har du brug for rådgivning på et kommende projekt, eller hjælp til at løse konkrete udfordringer, så ring på tlf. 43 44 60 00, for en snak om mulighederne.

 

Michael Lindqvist - partner, stærkstrømsingeniør, eksamineret sikringsleder Morten Nowak - projektchef, stærkstrømsingeniør, eksamineret sikringsleder Henrik Sichlau, sikringsspecialist hos Spangenberg & Madsen Bo Albin Hansen - Brand- og sikringsrådgiver hos Spangenberg & Madsen
Michael Lindqvist Morten Nowak Henrik Sichlau Bo Albin Hansen

Partner, fagansv. el

Eksamineret Sikringsleder

Projektchef, rådgiver

Eksamineret Sikringsleder

Brand- og sikringsrådgiver

Sikringsspecialist

Brand- og sikringsrådgiver

Eksamineret Sikringsleder

       
       

 

Nyheder
News

Bliv S&M'er
Tildeling af rammeaftale
Bliv en del af en god kultur
Certificeret for fjerde gang
Nyt job?

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her