Sundhed og pleje

Byggeri indenfor sundhedssektoren stiller høje krav til installationernes udførelse, og der kræves særlig tilpasning til de mange forskellige brugeres behov og ønsker.


Dette gælder særligt indenfor sygehusbyggerier, som er analytiske og komplekse opgaver, der stiller høje krav til koordineringen på tværs af fagområderne i byggeriet.
 
Vi tilbyder kompetent rådgivning indenfor dette område, og vi har årelang erfaring, da vi igennem mere end 40 år har deltaget i udbygningen af det Grønlandske Sygehusvæsen, og vi har løbende deltaget i projektering og tilsyn på bl.a. hospitalerne i Nuuk, Paamiut, Ilulissat, Aasiaat m.fl.

I Danmark har firmaet deltaget i projektering af Centralsygehus Rønne samt delopgaver på Rigshospitalet, Sct. Hans Hospital, Hillerød Sygehus, Næstved Sygehus og den 14.000 m² store om- og tilbygning til Gentofte Hospital, som blandt andet omfattede etablering af 24 nye operationsstuer og ny topmoderne sterilcentral. Derudover har firmaet haft deltaget ved projekteringen af DNU - Det Ny Universitetshospital i Skejby - hvor vi havde tre ingeniører fuldtidsbeskæftiget på konsulentbasis i et år.

Herudover har vi udført en lang række opgaver indenfor den øvrige behandlingssektor, såsom lægehuse, tandlægeklinikker, laboratorier, plejeboliger, seniorfællesskaber og botilbud.

Vi ser frem til at være en aktiv medspiller i den kommende udbygning af sygehusvæsenet i Danmark.

Nyheder
News

Kolleganyt
Katastrofe- og risikomanager
Vundet
S&M ansætter rutineret afdelingsleder
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her