Uddannelse og institutioner

Spangenberg & Madsen har en årelang erfaring i projektering og udførelse af institutions- og uddannelsesbyggeri i Danmark og Grønland indenfor børne- og vokseninstitutioner, folkeskoler, tekniske skoler, voksenuddannelsescentre, gymnasier, universiteter m.v.
 

I de senere år har vi deltaget i byggeriet af blandt andre en stor ny skole i Nuuk, Universitetsbyggeriet Alsion i Sønderborg, Mølleholmskolen i Taastrup, sammenlægning og ombygning af fire folkeskoler til to store i Albertslund, Levnedsmiddelskolen i Narsaq, Ørestads Gymnasium, Ingeniørhøjskolen i Horsens,  om- og tilbygning af CPH WEST - Teknisk skole i Ishøj, samt sammenbygning med Teknisk Gymnasium.
 

Af øvrige projekter kan nævnes et nyt administrationsafsnit på Viborg Gymnasium og HF, tilbygninger til Pindstrup og Sjørring skoler, renovering af og tilbygning til Rønde Skole samt en række mindre ombygningsprojekter.
 

Vi har for år tilbage deltaget i projekteringen og opførelsen af ”Fremtidens Skole”, der blev vundet som konkurrenceprojekt for Vestre Skole i Svendborg, som blev udført efter de nyeste undervisningsformer. Skolen er udført med stærkt udbyggede IT-installationer til brug i undervisningen, som dengang var ganske nyskabende.

Nyheder
News

Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt
Vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her