Domicil - Novo Nordisk Fonden

S&M yder teknisk bistand i forbindelse med Novos overgang fra lejer til ejer af egne bygninger. Rådgivningen omfatter security screening og udarbejdelse af strategier for brand, IT mv., udarbejdelse af indeklimamodel til afklaring af facadeløsninger, naturlig ventilation og køling, samt projektering af tekniske installationer, herunder EL, VVS, ventilation, CTS og IT. Teknisk bistand ved opbygning og simulering af fælles indeklimamodel for bygningen. Udføres i samarbejde med SITE Arkitekter.   

2017 -

 

Domicil - DAC - Dansk Arkitekturcenter

Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur og byudvikling, Dansk Arkitekturcenter, står overfor at skulle flytte i nye større lokaler i det nyopførte BLOX på Christians Brygge i København. 

Spangenberg & Madsen yder teknisk lejerrådgivning i forbindelse med det nye domicil og varetager fagledelse af alle de tekniske fag.

10.000 m2

 

 

Domicil - Pandora, Plaza II + III

Smykkefirmaet Pandoras nye domicil rummer ca. 500 arbejdspladser samt mødelokaler, flexrum, produktionskøkken, showrooms mv samt kælder og tagterrasse. S&M har som Pandoras nærmeste rådgiver bistået med teknisk lejerrådgivning; hvor S&M har bidraget til at transformere bygningen fra traditionel indretning til unikt tilpassede løsninger med særlige detaljer i tråd med Pandoras behov og brandingstrategi. S&M har holdt projektet i hånden fra indledende faser til programmering, granskning, kontrol, tilsyn og aflevering.

Læs mere.

 

Administrationsejendom - Bredgade 30-32

Totalistandsættelse af flot gammel ejendom i hjertet af København, udført for ejendomsselskabet Jeudan A/S, til brug for fremtidigt kontorhotel. S&M har ydet teknisk bistand indenfor el- og VVS-tekniske anlæg, sikringsanlæg og IT, herunder registrering af eksisterende installationer og udarbejdelse af strategi for renovering og optimering af ejendommens mange forskellige CTS-anlæg, elevatoranlæg samt brandrådgivning og udarbejdelse af tilhørende brandstrategirapport frem til færdigt og ibrugtaget hus.

Læs mere.

 

Domicil - DELACOUR DANIA

I forbindelse med totalrenoveringen af Åboulevarden 11 i Aarhus har S&M varetaget lejerrådgivning på de tekniske og styringsmæssige installationer for Advokatfirmaet DELACOUR, som er flyttet ind i deres nye domicil med 150 arbejdspladser fordelt på 2.-6. etage. Derudover har S&M varetaget rådgivning i forbindelse med fællesområder og DELACOURs områder i kælderen, hvor hovedtavlen og alle tekniske anlæg forefindes.

5.000 m2

Læs mere.