Firmaprofil

Spangenberg & Madsen er grundlagt i 1905, og er dermed en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi er med afdelinger i København, Aarhus, Kolding og Næstved landsdækkende.

 

Spangenberg & Madsen arbejder som specialfirma med rådgivningsydelser inden for alle former for tekniske installationer. Firmaet har en omfattende kundekreds i dansk erhvervsliv, hos offentlige myndigheder og institutioner, regioner, kommuner samt hos private bygherrer.

 

Spangenberg & Madsen er en attraktiv partner i store som små projekter, da vi tilstræber altid at levere kompetent rådgivning med et højt fagligt indhold indenfor vores discipliner. Vi har en målsætning om, at alle vore projekter skal tilføres de bedste løsninger i forhold til de stillede mål. Som specialfirma arbejder Spangenberg & Madsen tæt sammen med vores kunder og samarbejdspartnere hele vejen fra planlægnings- og programmeringsniveau til slutbrugerniveau og ofte på opgaver med stor kompleksitet.

 

Hos en del af vore faste kunder arbejder Spangenberg & Madsen med endog meget store og komplekse installationer indeholdende en stor andel særlige installationer, som man ikke møder i almindelige projekter, og som dermed udfordrer og udvikler vores faglighed.

 

Det faglige niveau i Spangenberg & Madsens er højt og vi er derfor en eftertragtet samarbejdspartner, som ofte indgår i tæt samarbejde med andre rådgivende ingeniørfirmaer og arkitektfirmaer.

 

Spangenberg & Madsen er i 2017 og 2018 udnævnt som gazellevirksomhed, hvilket vidner om solid vækst, og er i samme periode kåret som en af landets bedste mindre arbejdspladser (Great Place to Work), hvilket vidner om særligt høj medarbejdertilfredshed og en sund kultur. 

Nyheder
News

Vundet
Praktikantnyt
Brandsikring af træbyggeri
Kolleganyt
Afleveringsforretning

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her