Spangenberg & Madsen A/S

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, der også er kendt som S&M, er grundlagt i 1905, og er dermed en af landets ældste rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi er i dag landsdækkende, med afdelinger i København, Aarhus, Kolding, Københavns lufthavn og Næstved.

 

Teknikhus med en bred vifte af specialer

Som specialister indenfor teknologirådgivning arbejder vi med rådgivningsydelser inden for alle former for tekniske installationer, brand og sikring. Vores faglige kompetencer spænder bredt og dybt indenfor byggeri, infrastruktur og industri og omfatter blandt andet el, VVS, BIM, bæredygtighed, indeklima, katodisk beskyttelse, nærføring, forsyning og kritisk forsyning, baneteknik, commissioning, brand, sikring og security. Vi har en omfattende kundekreds i dansk erhvervsliv, hos offentlige myndigheder og institutioner, regioner, kommuner, boligselskaber samt hos private bygherrer.

 

Højt fagligt niveau og kontinuerlig faglig udvikling - S&M Akademiet

Hos Spangenberg & Madsen er vores rådgivere og teknikere vores vigtigste aktiver, og vi står på et stærkt fundament af den erfaring og viden, vores nuværende og tidligere kollegaer over tid har udviklet - igennem mere end hundrede år. Det forpligter og derfor har vi til stadighed fokus på at vedblive at være  en af Danmarks førende teknologirådgivere. Det stiller krav til vores faglighed og derfor fylder høj uddannelse og videreuddannelse meget i vores kultur og i rammerne for vores ansættelser. S&M Akademiet er skabt til at sikre kontinuerlig uddannelse af vores kollegaer, på tværs af anciennitet og faglige kompetencer.

 

Kompetent rådgiver og samarbejdspartner 

Det faglige niveau i Spangenberg & Madsens er højt og vi er derfor en eftertragtet samarbejdspartner, som ofte indgår i tæt samarbejde med andre rådgivende ingeniørfirmaer og arkitektfirmaer, på såvel små som store projekter. Hos en del af vores faste kunder arbejder vi med endog meget store og komplekse installationer, der rummer en stor andel særlige installationer, og som dermed udfordrer og udvikler vores faglighed.

 

Vi har en målsætning om, at alle vores projekter skal tilføres de bedste løsninger i forhold til de stillede mål. Og vi tilstræber altid at levere kompetent rådgivning, med et højt fagligt indhold indenfor vores discipliner. 

 

Trivsel og tilfredshed er gået hånd i hånd med væksten - hele vejen rundt

Spangenberg & Madsen er i 2017 og 2018 udnævnt som gazellevirksomhed, hvilket vidner om solid vækst, og vi er i samme periode kåret som en af landets bedste mindre arbejdspladser (Great Place to Work), hvilket vidner om særligt høj medarbejdertilfredshed og en sund kultur. I 2019 blev vi tilsvarende kåret som en af landets bedste arbejdspladser (GPTW). Og endelig ved vi fra en omfattende kundeundersøgelse i 2020, at også vores kunder er særdeles tilfredse med vores ydelser og i meget høj grad vil anbefale os til andre. Dette er udtrykt ved det såkaldte Net Promotion Score (NPS), der er en internationalt anvendt model udviklet af Fred Reichel, for netop dette, og hvor Spangenberg & Madsen scorer bemærkelsesværdigt højt. En score over +50 betegnes som excellent. Spangenberg & Madsens score er +65.  

 

Citater fra kundeundersøgelsen:

 

"Professionel rådgivning specialiseret indenfor sit felt."

 

"Jeg går efter specialviden og spidskompetence."

 

"Jeg er meget tilfreds med S&M som rådgiver. Når S&M hyres til et projekt, ved jeg at jeg får en god løsning, hver gang. Mit bedste råd er, at fortsætte med jeres høje kvalitet af rådgivning."

 

 

 

Rådgivning i harmoni

Nyheder
News

Bliv S&M'er
Tildeling af rammeaftale
Bliv en del af en god kultur
Certificeret for fjerde gang
Nyt job?

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her