Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Dødsfald - 30.8.2023

Vores erfarne og værdsatte kollega, Poul Erik Nielsen, er gået bort

Det er med vemod og tristhed, at vi efter aftale med familien hermed må meddele at vores erfarne og værdsatte kollega, seniorrådgiver og eltransmissionsspecialist, Poul Erik Nielsen, efter et ildebefindende er gået bort, lørdag den 26. august.

 

Poul Erik til højre i selskab med Valdemar

Poul Erik Nielsen blev ansat hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma den 1. oktober 2022 som seniorkonsulent, efter en lang karriere i el- og forsyningsbranchen, hvor han havde oparbejdet indgående specialistviden indenfor el og transmission, og han var efterspurgt af såvel kunder som kolleger for sine stærke faglige kompetencer, og med sit gode humør og sin lune omgangsform, vil han blive savnet af os alle.


 

Kollegaer og venner mindes Poul Erik

Vi har bedt et par af han nærmeste kollegaer sætte nogle ord på deres relation.

 

Sven Salwin, seniorrådgiver og kollega i afdelingen for Infrastruktur & Industri, fortæller: 

 

 -  Jeg lærte Poul Erik at kende tilbage i halvfjerdserne, hvor han var i SEAS og jeg var i Københavns Belysningsvæsen, og vi havde nogle elforsyningsprojekter, vi arbejdede sammen om. Derefter var vi væk fra hinanden nogle år, og havde ikke kontakt i omkring 10 år, fordi vi var i hver vores … og så sker der det meget fantastiske … Lykken ville at Spangenberg & Madsen havde brug for os begge to, og så mødtes vi her igen og knyttede meget hurtigt tætte bånd. Det gamle venskab blussede op igen og fik ny energi … 

 

  -  Poul Erik var specialist i sine ting og jeg i mine, og ofte passede vores projekter rigtigt godt sammen og flettede sig ind i hinanden … Han havde et fantastisk godt ry ude hos kunderne. Han var god til at sætte en god stemning og havde altid en professionel løsning samtidig med at han havde smilet på læben. Også i alvorlig sammenhæng, så havde han altid en god historie med, der løsnede op for det alvorlige og gav mere luft i smilet. Det er et meget stort tab, for hans børn og børnebørn, for mig personligt og rent fagligt. Vi holdt rigtigt meget af ham – det har jeg også sagt mange gange til ham – og vi savner ham allerede, slutter Sven berørt.

 


Steen Beck Nielsen, der var leder for Poul Erik igennem mange år, fortæller:

 

  -  Jeg har kendt Poul Erik igennem mere end 35 år, helt fra jeg var en ung og grøn ingeniør. Poul Erik var for mig en god og varm kollega, der altid var villig til at øse af sin store viden omkring højspændingsanlæg og -teori. Derfor var jeg rigtig glad, da han sagde ja tak til at komme til S&M for et lille års tid siden, for at medvirke til opbygningen af afdelingen Infrastruktur & Industri.

 

  -  Poul Eriks venlige og humoristiske tilgang parret med hans store og brede faglighed inden for specielt el-transmission, gjorde ham hurtigt til en skattet kollega både blandt de unge kræfter i firmaet, men også hos den mere erfarne del.

 

  -  Poul Erik nød virkelig at få lov at arbejde med de faglige områder han holdt af, hvor han virkelig kunne gøre en forskel og følte et stort ansvar for at øse af sin viden. Og en god faglig historie fra gamle dage var der ofte plads til i pauserne – ofte fortalt med et glimt i øjet. Han vil være savnet, siger Steen Beck Nielsen.
 

 

Bisættelse, lørdag den 2. september kl. 14.00, Fensmark Kirke

Efter aftale med Poul Eriks søn, Peter Nielsen, skal vi her oplyse, at alle i Poul Eriks netværk er velkomne til bisættelsen, der finder sted fra Fensmark Kirke lørdag den 2. september kl. 14.00. Efterfølgende serveres der kaffe og kage for alle i Gulerodshuset i Fensmark.
 

Æret være Poul Eriks minde.Kontakt: Steen Beck Nielsen, tlf. 29 69 99 11


Vores kære kollega, Poul Erik Nielsen, seniorrådgiver hos Spangenberg & Madsen, er gået bort 26. august 2023. Æret være Poul Eriks minde.
Tilbage

Nyheder
News