Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Kolleganyt - 20.12.2023

Ansættelse: Seniorspecialist til Industri & Infrastruktur

Stærk strøm til afdelingen!


Den 1.  november 2023 tiltrådte Bjarne Bendtsen stillingen som seniorspecialist med speciale i hovedstationsanlæg til elforsyning.
 

Bjarne har solid og bred rådgivererfaring. Han har arbejdet med stort set alle aspekter inden for planlægning, detaljeret design, overvågning og idriftsættelse af højspændingssystemer til elforsyning og kraftværker. Desuden har han senest arbejdet med offshore vindmølleparker og har erfaring fra projekter i både Europa og USA.


"I I&I er vi megabegejstrede over at have fået Bjarne i vores team. Som en erfaren stærkstrømsingeniør bringer Bjarne en unik kombination af ekspertise og innovation til vores afdeling for Industri og Infrastruktur. Vi har fået en nærmest komplet senioringeniør på holdet," siger Steen Beck, afdelingsleder i I&I!


Bjarne siger selv at han har valgt stillingen som seniorspecialist hos S&M med hjertet, da han først og fremmest brænder for at arbejde med de ingeniørfaglige aspekter frem for ledelse. Han ser blandt andet frem til at lære fra sig og være rollemodel for yngre kollegaer, samt til at være en del af et dynamisk team i hverdagen.


”Jeg vil sætte en ære i at fungere som teknisk støtte for Steen. Jeg har også en stor passion for at hjælpe de unge ingeniører og dele min viden med dem. Mit mål er at bidrage til firmaets fortsatte succes og at være en del af den positive udvikling," siger Bjarne.


"Det, der virkelig har gjort indtryk på mig i denne opstartsperiode, er den strukturerede og grundige onboarding, jeg har oplevet. Hjælpsomheden fra hele teamet har været overvældende. Selv i travle perioder er der en stærk kultur for vidensdeling og gensidig hjælp, hvilket har været en fornøjelse at opleve," tilføjer Bjarne.


Med Bjarnes ankomst styrker S&M sin position som en innovativ aktør i energibranchen. Hans viden og passion for faget lover godt for vores kunder og fremtidige projekter.


Varmt velkommen til Bjarne!


Onboarding med Lisa og nogle af I&I-gutterne på kontoret i Albertslund
Tilbage

Nyheder
News