Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Kolleganyt - 20.3.2024

Assistance til optimeringen af HR-opgaver

 

Humanistisk tankegang og rådgivning i harmoni

 

Rikke, der studerer til socialrådgiver, har taget hul på et nyt kapitel hos S&M i HR-afdelingen.
Hun vil spille en central rolle i implementeringen af vores nye HR-system og i optimeringen af HR-opgaver, herunder rekruttering og onboarding.
 

Vi har haft en snak med Rikke om hendes første tid hos S&M og hendes visioner for, hvordan det nye HR-system kan løfte specielt vores onboardingproces.

 

Hvordan spiller din uddannelsesbaggrund ind her?


”Jeg har altid været særligt interesseret i at matche mennesker med det rigtige arbejdsliv. Jeg tror på, at hvis vi har trivsel i vores arbejdsliv, vil det forgrene sig ud i andre arenaer af vor

es liv. Arbejdsidentitet har en stor betydning for at vi føler mening, og derfor brænder jeg for at skabe værdi for det enkelte menneske i dets arbejde. Vi lever i en tid, hvor arbejdet ønskes at blive mere foreneligt med vores privatliv, og dén fremtid vil jeg gerne være medskaber af – og derfor er HR, som er en kombination af fokus på mennesker samt forretningsstrategi, en utrolig fed kombi

nation!”

”Jeg har altid været særligt interesseret i at matche mennesker med det rigtige     arbejdsliv. Jeg tror på, at hvis vi har trivsel i vores arbejdsliv...

 

Hvordan forventer du, at det nye HR-system vil ændre onboarding hos S&M?


”Vi ønsker, at medarbejderne selv får adgang til deres personlige dokumenter, så de altid kan tilgå deres egen profil. Onboardingprocessen er lige nu utrolig håndholdt – den skal digitaliseres, så medarbejderne der har opgaver i forbindelse med en nyansat, får et overskueligt overblik over deres opgaveflow. Vores nye HR-system vil støtte os særligt i processen i forhold til struktur og kontinuerlighed.”

 

Hvilke tiltag kan ændre onboarding oplevelsen for nye medarbejdere?


”S&M står overfor flere nye fede tiltag. Det hele bliver ikke bygget på én dag, men er en proces i rivende udvikling. Først og fremmest skal HR-værktøjet implementeres og gå live, og dernæst kan vi fokusere mere på at klæde nye ansatte på i forhold til den enorme faglige viden, som huset danner rammerne for. Jeg er dybt imponeret over den ordentlighed, som kollegaerne værner om. Onboardingen skal også rumme en grundigere introduktion til huset, synliggørelse af vores personalegoder og skal mest af alt resultere i, at nye kollegaer føler sig varmt velkomment og som en del af flokken.”

Effekten af en god onboarding - dine tanker?

 

”Det første tid er næsten altid gældende for, hvordan vi anskuer både virksomhed og kollegaer – vi sætter vores førstehåndsindtryk i kasser. Derfor er det utrolig vigtigt, at onboarding er en god oplevelse – hele vejen rundt. Alle kollegaer spiller en væsentlig rolle. Følelsen af tilknytning synes jeg peger mere på udvidelse af vores personalegoder, efteruddannelse, afdelingsarrangementer, firmature osv. Dét gør vi allerede, men det kunne vi sagtens blive endnu skarpere på og dygtigere til.”

 

 

 

Fantastisk blanding af energi og indsigt


Lisa, vores HR-chef, er glad for at Rikke kontaktede hende for at høre om ”en med hendes uddannelsesbaggrund” kunne passe ind i S&M. Lisa siger: ”Rikke bringer en fantastik blanding af energi og indsigt til vores HR-indsats. Hun har en naturlig evne til at udvikle dem omkring sig, hvilket passer perfekt ind i vores kultur. Rikkes uddannelse - hendes særlige humanistiske briller og holistiske tankegang samt vores motto ”Rådgivning i harmoni” går rigtig fint hånd i hånd.”
 

Varmt velkommen til Rikke!


Rikke har central rolle i implementeringen af vores nye HR-system og i optimeringen af HR-opgaver, herunder rekruttering og onboarding.
Tilbage

Nyheder
News