Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Kvalificeret leverandør – TransQ - 15.4.2015

S&M kvalificeret leverandør til skandinaviske transportvirksomheder.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er netop blevet optaget som kvalificeret leverandør i TransQ Quality System, der er en nordisk indkøbsordning, som blandt andre DSB, postnord, NSB, Jernbaneverket m.fl. indkøber ydelser igennem.

 

S&M er optaget i en lang række kategorier, herunder ingeniørrådgivning indenfor jernbaneprojekter, projektledelse, el- og telekommunikationsservice, sikring og security, sundhed, IT, energioptimering, risikoanalyse og teknisk tegning.

 

Hos S&M er vi meget glade for at være optaget på ordningen og ser kvalificeringen som et udtryk for en generel anerkendelse af vores brede vifte af kompetencer og vores specialviden på enkelte meget specifikke fagområder, og fordi kvalificeringen i TransQ giver os mulighed for fremover igen at yde rådgivning til DSB, som vi over årene har udført mange interessante projekter for, ligesom ordningen åbner op for en lang række nye samarbejdsmuligheder i Norden. Det ser vi frem til.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. +45 2969 9929


Spangenberg & Madsen optaget som kvalificeret leverandør i TransQ Quality System, nordisk indkøbsordning for transportvirksomheder.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her