Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Vestre Fængsel - ny retsfacilitet - 6.7.2015

S&M prækvalificeret til spændende udbud om en særligt sikret retsbygning.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er på hold med JJW Arkitekter A/S og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører A/S blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på aftale om teknisk rådgivning og bistand vedrørende særligt sikret retsbygning ved Vestre Fængsel i København.

 

Bygherre, som er Bygningsstyrelsen, havde modtaget 13 anmodninger om prækvalifikation ved fristens udløb og har prækvalificeret tre hold.

 

Etableringen af den nye særligt sikrede retsbygning er tilvejebragt i forlængelse af en ændring af retsplejeloven om sikkerhed i retssale. Den nye bygning omfatter 2.600 m2 i bruttoareal og vil indeholde tre retssale med tilhørende funktioner, herunder celler til brug for arrestanter. Bygningen betegnes som særligt tekniktung på grund af de sikkerhedsmæssige krav og rumprogrammet er komplekst, idet det indeholder total zoneinddeling, altså i indre, ydre og lukket zone.

 

Spangenberg & Madsen har tidligere løst opgaver for Kriminalforsorgen ved etablering af flere grønlandske anstalter og løser også sikringstunge opgaver for blandt andre Københavns Lufthavne, Rigspolitiet og private virksomheder med høje krav til sikring.

 

Det er en spændende opgave, som vi glæder os til at afgive tilbud på og håber på at få mulighed for at løse i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere på holdet og projektets øvrige parter.

 

 

Kontaktperson: Michael Søgaard Rasmussen, tlf. 29 69 99 00.


På hold med JJW Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører, er Spangenberg & Madsen prækvalificeret til at afgive tilbud på spændende opgave i forbindelse med etablering af ny særligt sikret retsbygning ved Vestre Fængsel.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her