Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Nye kollegieboliger i Skejby - 13.7.2015

S&M vinder totalrådgivningsopgave om opførelse af almene ungdomsboliger.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S har sammen med Luplau-Poulsen Arkitekter A/S som totalrådgiver, Plusform Arkitekter ApS og Landskabsarkitekt MAA Niels Boldt vundet en spændende opgave udbudt af Kollegiekontoret i Aarhus.

 

Kollegiekontoret i Aarhus har købt to grunde i Skejby af Aarhus Kommune, hvor de nye kollegieboliger skal opføres som barmarksprojekter. Opgaven omfatter design og projektering samt udarbejdelse af en samlet lokalplan for de to områder, sideløbende med projektering af dispositionsforslag og udbud i fag- eller hovedentreprise, tilsyn og byggeledelse i forbindelse med opførelse af nye kollegieboliger på i alt ca. 3.400 m2.

 

Spangenberg & Madsen har tidligere medvirket i mange projekter vedrørende såvel nybyggerier som renoveringer af ungdomsboliger og andre almene boliger og har også samarbejdet med Kollegiekontoret omkring opførelsen af Åpark Kollegiet i Aarhus, der rummer 250 kollegieværelser og fællesfaciliteter.

 

Fem hold blev prækvalificeret til at afgive tilbud på den forestående opgave, heraf vores team, der afgav det økonomisk mest fordelagtige tilbud vurderet på kriterierne pris, organisation og bemanding samt procesbeskrivelse.

 

Vi er meget glade for at have vundet opgaven og ser frem til arbejdet.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


S&M vinder ny opgave for Kollegiekontoret i Aarhus sammen med Luplau-Poulsen Arkitekter, Plusform Arkitekter og Landskabsarkitekt MAA Niels Boldt.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her