Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Prækvalificeret - Psykiatrien i Aalborg - 13.7.2015

Spangenberg & Madsen er med på prækvalificeret totalrådgiverteam.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma er sammen med RUBOW Arkitekter A/S som totalrådgiver og et stærkt hold af underrådgivere prækvalificeret til at afgive tilbud på EU-udbuddet af rådgivning i forbindelse med udflytning af Psykiatrien i Aalborg til Nyt Aalborg Universitetshospital. Underrådgiverne er foruden S&M, Archimed A/S, Kuben Management A/S, Balslev Rådgivende Ingeniører A/S, Lindgaard Rådgivende Ingeniører F.R.I. og BOGL ApS.

 

Region Nordjylland har besluttet at flytte Psykiatrien i Aalborg til det nye universitetshospital i Aalborg Øst. Udflytningen skal ske i tre etaper omfattende i alt 30.000 m2 der blandt andet skal indeholde retspsykiatrisk afdeling, lukkede afdelinger, åbne sengeafsnit, børne- og ungeafsnit, ambulatorier, et selvstændigt psykiatrisk spor i forbindelse med fælles akutmodtagelse, terapi, motion/gymnastiksal, forhalsområder og tunnelforbindelser/kælderarealer med teknik. I forbindelse med byggeriet skal der desuden etableres udearealer og haveanlæg, der skal imødekomme de mange og forskelligartede behov, byggeriet rummer. Endvidere vil der i projektet være særligt fokus på bæredygtighed og lavenergitiltag.

 

Kontraktstart forventes at være oktober/november 2015.

 

Vi ser frem til at arbejde med tilbuddet, og det vil glæde os meget at få mulighed for at bidrage til en smidig proces og opnåelse af optimale løsninger for psykiatrien på det nye universitetshospital.

 

 

Kontaktperson: Michael Søgaard Rasmussen, tlf. +45 29 69 99 00


Udflytning af Psykiatrien i Aalborg til Nyt Aalborg Universitetshospital: Spangenberg & Madsen med på prækvalificeret hold.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her